Szoptatás alatt milyen gyógyszert ehetek megfázásra?
náthás vagyok,köhögök nagyon,már fulladásig köhögök.Írt fel a doki augmentint,de nem volt biztos a dolgában,utánna kérdeztem még két orvostól azt mondták azt lehet,de a köhögésre is kellene valami,mert így megfulladok.A náthámra a négyéves lányom nasivinjét hazsnálom,úgy tapasztalom az használ.
Hurutoldóra és köhögés ellen valami tipp?
Szép napot nektek!
9 hetes kisfiú anyukája
Homeopátiás bogyókat: www.homeopatia.info.hu
Hurutoldó: Lándzsás utifű szirup.
Az Augmentin antibiotikum, így a sima náthára TELJESSÉGGEL HATÁSTALAN, ezt igazán tudhatná az orvosod.
Egyébként lehet szedni szoptatás alatt indokolt esetben. A köhögést nem mondanám erős indoknak.
Bármilyen köptetőt szedhetsz, de ha a homeopátiás Stodal szirup elég, az lenne a legjobb. Párásíts otthon, az csökkenti a köhögési ingert.
Én is a gyerek Nasivint használom, nekem is elég. A gyerekeknek meg felesben hígítom, mivel ezek szerint túl erős, ha még nekem is hat.
Szia. Nálam ma volt kint a háziorvosom, fája torkom és folyik az orrom. Maripen antibiotikumot kaptam (penicilin) és sinupret köptetőt írt fel. Ezeket lehet szoptatás alatt használni. Valamint rengeteg fokhagymát eszek, hársfatea és citromfű tea, valamint homeopátiás bogyók.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!