Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy babát várok de...

Lehet, hogy babát várok de kijött a számon egy herpesz árthat ez a baba egészségének?

Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt többször herpeszem a terhességem alatt, a lányom teljesen egészséges, semmi baja nem lett.
2012. nov. 16. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,nem árt neki. Nekem is volt a terhességem alatt 3x is,és az orvos megnyugtatott,hogy semmi problémát nem okoz a babának!

31 hkm

2012. nov. 16. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem genitális herpeszem volt terhesség alatt, és egészséges lányom született. akkor lett volna baj, ha szüléskor jön ki, akkor császározni kellett volna. de szerencsére nem jött ki akkor. nyugi, nem ártasz a babának
2012. nov. 16. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem a herpesz pont a babát jelezte, a magas hormonszint miatt jött ki, utána a teszt is megerősíttette, hogy baba és semmi baja sem lett:)
2012. nov. 16. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!