Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonzavarra utalnak az...

Hormonzavarra utalnak az alábbi tünetek?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a témakörbe írtam, mert egy éven belül babát tervezünk a párommal, és szeretném magamat "rendbe" tenni.

Az utóbbi párhónapban felfigyeltem az igen erős hajhullásomra, a hajam már mosás utáni napon elkezd zsírosodni, a bőröm teli van mitesszerekkel és sajnos gyakorivá váltak a gyulladt pattanások az arcbőrömön és a vállamon. Mensi előtt 2 napig barnázok és a kozmetikus hívta fel a figyelmemet, hogy 1-2 erősebb szőrszált vélt felfedezni az államon.. Ami nagyon kiborított. Most telt be a bili. Szerintetek nyomós okom van orvoshoz fordulni? Illetve kihez menjek? Érdekes, de a nőgyógyászom nem foglalkozott a barnázásommal.

2013. jan. 12. 13:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem kell rogton parazni!!Ugyan ilyen problemaval en tokeletes hormonszintel rendelkezte!A testsulyod normalis?Nekem anno azt mondta a dokim,hogy 25 eves koromban lecsilapszanak ezek a dolgok.Most 29 vagyok es nincs ragya.Mensi elotti barnazas meg nem ritka dolog ,szerintem inkabb akkor lenne baj ha ciklusod alatt csak ugy random idokozonket barnaznal.Szorszal nekem is van az allamon 1 fekete ,mindig kihuzom es ennyi!!!A borgyogyaszom anno azt mondta,hogy az en borom erzekenyebben reagal a hormaoningadozasra.
2013. jan. 12. 23:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Jaa az kimarad elozo vagyok,hogy van egy gyonyoru kislanyom aki a masodik honaban osszejott.Se a zsirosodo hajam se a szorszalak se a regebbi pattanasok nem befolyasoltak a megfoganasat.
2013. jan. 12. 23:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Vekony testalkatu vagyok es mar vagy 5 eve stagnal a sulyom. A ciklusom is rendszeres mar. Marciusban hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset. Egyebkent cipromixet szedtem 2,5 evig ugyanezekre a problemakra.
2013. jan. 13. 09:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Had kérdezzem meg, hogy akkor a nőgyógyász kézzel nem tudja kitapintani a cisztákat?
2013. jan. 13. 10:35
 15/17 anonim ***** válasza:
13as vagyok.En is vekony testalkatu vagyok.Tudod talan arra kene koncentralni,hogy felszedj par kilot es akkor megszunenek a pattanasok ilyenek.Nekem az orvos amikor felhoztam neki a PCOst azt mondta,hogy ilyen vekonyan tuti nem az a baj mert azok a nok ducik es nem egy kicsit szorosek csak.Hidd el semmi baj veled.Amikor en fiatalabb voltam Diana35 ot azt hiszem az volt a neve a fogigatlonak akartam szedni a pattanasok es a szorosodes miatt.Szerencsere nekem egy nagyon jo nogyogyaszom volt es elmondta,hogy ezek amig szedem vaolban javitanak a dolgon de amint abbahagyom csak roszabb lesz mert elosszor a ferfi nemi hormonok ternek magukhoz igy pl lehetek sokkal szorosebb vagy pattanasosabb.Kezdjetek a el a babaprojektet es ha sikerul akkor semmi baj ha egy even belul nem jon ossze akkor kell vizsgalgatni az emberenek a miertet.Rendszeresek a ciklusaid tehat tuti nincs hormonproblmad.A baba szuletese utan megvaltozik a hormonhaztartas es hidd el nem leszel pattanasos.Ne aggodj es babara fel!!!!!
2013. jan. 13. 13:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2013. jan. 13. 16:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Ekkora baromságot nem mondhat orvos. A pcos-ok fele kimondottan vékony testalkatú.
2013. jan. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!