Kimaradt menstruáció hanyadik napján csináltatok terhességi tesztet?
Kedves 18-as!!
"Nem tudom miért kell ilyesmin ennyire izgulni, sztem nem olyan nehéz teherbe esni.Sokaknak már első hónapban sikerül, de 1 éven belül megszokott foganni.
Igen,én sokan évekig próbálkoznak,hiába! "Nem Olyan nehéz teherbe esni." Meg igazán sértő,azoknak akiknek nem vagy nagyon nehezen jön össze.
A görcsölés általában magától jön,nem azért görcsöl rajta mert az annyira jó móka,hanem mert egyszerűen NAGYON SZERETNE KISBABÁT!!
Akinek 1-2hónap alatt összejön,szép dolog.De sokan vannak akiknek nem. Könnyű a másik oldalról bekiabálni,hogy nem nagy ügy!!
Na én,meg igenis izgulok/izgultam!!
Nem tudom,de szerintem minden érző leendő anyuka így van ezzel!!Nem tudom érzelem mentesen várni az eredményt,mint valami havi számlát!!:O
Ez nem olyan átlagos dolog szerintem egy nő életében,amikor "CSAK ÚGY" pozitÍv lesz a tesztje!!
NEM IGAZ CSAJOK!!;)
Kedves Utolsó!
Igen én is ezt próbáltam megértetni a 18-as válaszolóval!Hogy ő itt dobálózik,hogy "nem nagy ügy"!
Ha neki nem az örüljön,de lehet másnak rengeteg idegeskedés,sírás,fájdalom. Könnyen mondja ő!
Na mindegy.
Sok sikert mindenkinek a babaváráshoz/baba fogantatáshoz!!
Kedves 29.válaszoló!
Lett azóta 3. Baba nálatok? Nálunk ma lett 6év után újra pozitív teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!