S. O. S.3. napja késik, de pont úgy fáj a hasam, mintha meglenne, lehet baba? Volt már ilyen veletek?
Szia! Nekem is mindjart megjon erzesem volt, mikor terhes voltam, rohangaltam a wc-re; hogy na most tuti megjott. De nem :)
Sztem meg vegyel egy tesztet, es deruljon ki, hogy baba van e a dologban, mert a bizonytalansagnal nincs rosszabb. 3 napja kesik. Megis mire varnal?! Par napot? Minek? Ha pozi, akkor te lesze a legboldogabb, ha meg negativ, akkor nem remenykedsz feleslegesen tovabb.
Sok sikert!!bird majd meg!!:)))
3 napos kislany anyukaja
Sok sikert!:)))
Nekem most 8-án kellett volna megjönnie!! Tehát majdnem ugyanabban a "cipőben" járunk!
Szintén fájdogál a hasam,mintha megjönne,de nekem soha nem késett még 1napot se,az utóbbi 1évben!
Mi az ovi előtt 1nappal voltunk együtt,a kislány tervezése miatt!
Én holnap reggel tesztelek!! Drukkolok NEKED IS!!!
5-ös válaszoló vagyok
Most teszteltem éppen!
Vettem egy 25mlU-s tesztet a patikába mert amit neten rendeltem 3napja,nem érkezett meg,hiába kértem elsőbbségivel.
Szóval,az első pár percben 1 csíkom volt...lettem a mosdó szélére "pihenni".Mert jártam már úgy,hogy éreztem,hogy biztosan terhes vagyok 5db!! tesztet csináltam,az összes negatív volt(azt hittem)aztán a 6-nál nem dobtam ki egyből és mire visszamentem 2csíkos volt!! (sajnos nem maradt meg a baba)
Most is így volt,3-4perc után megjelent a halvány 2.csík!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!