Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kimaradt menstruáció hanyadik...

Kimaradt menstruáció hanyadik napján csináltatok terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Nekem most 8-án kellett volna megjönnie,holnap szerintem már fogok tesztelni!

2013. jan. 10. 15:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
a nemvárt napján délután halvány pozit teszteltem
2013. jan. 10. 19:48
 12/30 A kérdező kommentje:

Nekem is 10-es tesztem lesz holnap,remélem elég érzékeny ahhoz,hogy pontos eredményt adjon.

Holnap 3.napja,hogy nem jött meg.

Eléggé változó úgy látom,hogy kinél mikor mutatott pozitívat.

Na meg kimaradásnál is lehet negatív ahogy látom.Azt mondják a biztos a kimaradt után 1héttel!

Na annyit nem tudok én várni!!!;)

2013. jan. 10. 20:00
 13/30 Lues ***** válasza:
100%
Nyugodj meg! Tényleg változó. Nekem nem várt elmaradása utáni napon volt olyan halvány pozi, hogy csak a fény felé fordítva lehetett látni. Nem is hittem el. Majd 3 nappal később csináltam mégegyet, ami akkor már jól kivehető volt, de biztos ami biztos utána 1 nappal csináltam megint egyet! :)Remélem minden jól alakul! Drukkolok!!! :)
2013. jan. 10. 20:34
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is késik 2 napja, de olyan mintha mindjárt megjönne, fáj a hasam, mellem és mégsem jön. Én nem merek tesztelni, már utálom a sok nega tesztet látni, ha még egy hétig nem jön meg, akkor esetleg....neked drukkolok!
2013. jan. 10. 20:58
 15/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó nekem is ugyanezek a tüneteim vannak,kicsit görcsöl a hasam,olyan mintha megjönne,de mégse...

Na mindegy,reggel minden kiderül!!! :D

1hét késés után kellene tesztelni,akkor lenne a legbiztosabb,de nem bírok addig várni!

2013. jan. 10. 22:27
 16/30 anonim ***** válasza:
na mit mutatott??? :)
2013. jan. 11. 07:59
 17/30 anonim ***** válasza:
Na??Remélem jó hír!!:)
2013. jan. 11. 08:46
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért kell ilyesmin ennyire izgulni, sztem nem olyan nehéz teherbe esni. Sokaknak már első hónapban sikerül, de 1 éven belül megszokott foganni. Feltéve persze, ha egészségesek mindketten, meg nem szabad gorcsolni ezen. Nekem is pár hónapon belül sikerült, s ugy, h nem mentem el benne. A lényeg, h ne gorcsolj!!!
2013. jan. 11. 10:01
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó hozzászóló!Ha neked is pl. a 13. hónap lenne,hogy próbálsz teherbe esni,akkor te is izgulnál...És talán jobban is rágörcsölnél a kelleténél.Már bocsi!Nem kötözködni akarok!Tényleg!Nem tudom,hogy a kérdező mennyi ideje próbálkozik,én most konkrétan az én esetemet hoztam fel példának...
2013. jan. 11. 11:16
 20/30 A kérdező kommentje:

Vettem egy 25mlU-s tesztet a patikába mert amit neten rendeltem nem érkezett meg,hiába kértem elsőbbségivel.

Szóval,az első pár percben 1 csíkom volt...lettem a mosdó szélére "pihenni".Mert jártam már úgy,hogy éreztem,hogy biztosan terhes vagyok 5db!! tesztet csináltam,az összes negatív volt(azt hittem)aztán a 6-nál nem dobtam ki egyből és mire visszamentem 2csíkos volt!!

Most is így volt,3-4perc után megjelent a halvány 2.csík!!!

[link]

2013. jan. 11. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!