Lehetnek a terhesség jelei?
Figyelt kérdés
Szoval.. Ma van a 9.nap az aktus utan. Elvileg az ovulaciom is az eset utani napon volt.. Tegnap(azaz a 8.napon) elkezdett fajni a mellem ,ez azota is tart,szuntelenul. A bimboimon kisebb pottyok jelentek meg. Tegnap 37.4es hoemelkedesem volt,ma 37. Faradtabbnak erzem magam kisse,de ezt lehet,h csak bemeselem magamnak.. A menstruaciom elott sosem tapasztaltam meg ezeket a pottyoket,valamint a fajdalmat. Az etvagyam is eleg jo,egesz nap csak ennek. Nem akarok ido elott tesztet venni.. Mi a velemenyetek? Mennyi az esely ra,h ezek a terhesseg jelei? Koszi elore is!2013. jan. 8. 18:02
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem igen.:)
2013. jan. 8. 20:50
12/13 anonim válasza:
Szerintem pénteken már tesztelhetsz nyugodtan,akkor már kimutatja biztos!
Hány naposak a cikusaid,és mikor volt ovud? Így könnyebb lenne kiszámolni mikor tesztelj! De az a legegyzerűbb,hogy vedd a leghosszabb ciklusod,és számolj rá +1 napot! Ha azon a napon sem jön meg,akkor következő nap teszt!
13/13 A kérdező kommentje:
Átlagos ciklusaim vannak,az ovum 31-re esett elvileg. előtte való nap voltunk együtt,péntek lesz a 12.nap. Kimutatja már? x-epil tesztcsíkot vettem,nem értek hozzá,h mennyire megbízhatóek ezek..
2013. jan. 9. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!