Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az aktustól számítva kb....

Az aktustól számítva kb. mennyi idő után jelentkeznek a terhesség jelei? És mik a terhesség jelei?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Google a barátod.........
2013. jan. 3. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

legrosszabb esetben 9 hónap múlva egyértelmű

vérzéskimaradás, egyebek...

2013. jan. 3. 18:24
 3/8 anonim válasza:
0%
De szemetek vagytok!! :-DDDDDDD
2013. jan. 3. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
általában mensi kimaradta után már jelentkeznek a tünetek,viszont vannak akik előbb is érzékelnek,mellfeszülés,alhas feszülés/szurkálás,bimbók érzékenysége,székrekedés,folyás hiánya,vagy a megszokottnál bővebb...
2013. jan. 3. 18:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, valóban...

viszont én saját tapasztalatokra, gondolatokra sokkal jobban kíváncsi vagyok, hogy tökéletesen valóságos legyen a házi dolgozatom. És mivel egyénenként eltérő lehet, ezt a google nem nagyon tudja..

2013. jan. 3. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Szemetek vagyunk? hehe, azok.

Mivel minden terhesség eltérő, a tünetek is nagyon különbözőek. Van, akinél jelentkeznek, van, akinél semmi.

Én háromszor voltam terhes (egyikből sem lett baba), de pl. hányingerem, rosszullétem egyszer sem volt. Barna folyás igen. Barátnő mindkét terhességét végighányta. Úgyhogy ezekre nem lehet alapozni. Van, akinél a teszt sem mutat semmit az első másfél hónapban.

Ja, és legközelebb írd oda, hogy MIÉRT akarod tudni. A GYK azért híres arról, hogy tinik szórakoznak, nyilván a sok barom kérdésből indulnak ki a válaszadók.

2013. jan. 3. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Két terhességem volt, két egészséges gyermekem lett. Első lánybaba, nem nagyon vettem észre terhességi tüneteket az első tesztig, akkor az állandó émelygés volt az első jel. Még nem volt esedékes a menstruációm, csak 2 nap múlva, de már pozitív lett a teszt. Utána jöttek az alhasi görcsök, mellfeszülés és fáradékonyság.

Második terhességet a fiammal már nagyon-nagyon korán megéreztem: annyira érzékeny lett a mellbimbóm a teherbeesés után 3-4 nappal, hogy a ruha érintését is alig bírtam elviselni. Teszteltem is, de még persze nem mutatott semmit. Egy héttel az aktus után érthetetlen hangulatingadozásaim lettek. Akkor már nagyon gyanús voltam magamnak, de a teszt persze még mindig negatív volt. Ezután már kivártam "türelmesen" a menzesz napját a teszteléssel, s aznap végre megjelent a második csík is. A hatodik hét végéig semmi egyéb tünet nem volt, utána viszont borzalmas émelygés és ájuldozás következett, ami tartott a 14. hétig, s emellett szinte alvajáró voltam, olyan fáradékonyság kínozott.

A kellemetlenségek ellenére mindkét terhességem szép élmény volt, s remélem, hogy még egyszer átélhetem majd ezt az állapotot.

2013. jan. 3. 21:04
 8/8 anonim válasza:
Mikor én teherbe estem az első tünet,amit magamon észrevettem,hogy a jobb petefészeknél nyomást éreztem,ebből már tudtam,hogy anya leszek.És csak ezután jött,hogy többet jártam pisilni,többet ettem és szerencsére rosszullét nélkül megúsztam.
2013. máj. 7. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!