Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetnek a terhesség jelei?

Lehetnek a terhesség jelei?

Figyelt kérdés
Szoval.. Ma van a 9.nap az aktus utan. Elvileg az ovulaciom is az eset utani napon volt.. Tegnap(azaz a 8.napon) elkezdett fajni a mellem ,ez azota is tart,szuntelenul. A bimboimon kisebb pottyok jelentek meg. Tegnap 37.4es hoemelkedesem volt,ma 37. Faradtabbnak erzem magam kisse,de ezt lehet,h csak bemeselem magamnak.. A menstruaciom elott sosem tapasztaltam meg ezeket a pottyoket,valamint a fajdalmat. Az etvagyam is eleg jo,egesz nap csak ennek. Nem akarok ido elott tesztet venni.. Mi a velemenyetek? Mennyi az esely ra,h ezek a terhesseg jelei? Koszi elore is!

2013. jan. 8. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
azt mondják az okosabbak, ilyenkor még nem nagyon lehetnek tünetek, de ezt igazából csak majd egy teszt tudja igazolni, az elmaradt menses napján, vagy utána
2013. jan. 8. 18:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100 %
2013. jan. 8. 18:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen,igazából napok óta olvasgatok erről.. engem tényleg csak az zavar,h ezeket eddig még soha nem tapasztaltam,és eléggé furcsa. találtam olyan oldalakat,ahol azt írták,h a beágyazódás az a 4-10 napokig tart kb,olyat is ,ahol 8-12ig.. mivel tegnap volt a 8.,így én erre következtettem.. mindenféleképpen fogok tesztet venni,csak addig is kíváncsi lennék mások véleményére is,és aki válaszra méltat,azt értékelem és köszönöm. :)
2013. jan. 8. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy terhes vagy, végül is pont úgy voltatok együtt, hogy nagy rá az esély, de a tünetekre még ne nagyon adj. Ok, hogy elkezdődhetett már a beágyazódás, de azért egyből nem jelentkeznek a tünetek. Az étvágynövekedés meg pláne nem indokolt. Várd meg, hogy megjön-e vagy sem, akkor tesztelj.
2013. jan. 8. 18:13
 5/13 A kérdező kommentje:
És hogyha ezek nem a terhesség jelei(mert természetesen én sem veszem biztosra),akkor miért lehetnek?Mondom,mivel még ilyen velem sosem volt,azért gyanakodtam arra,hogy esetleg baba. Ezeknek is utána néztem a neten,semmi rosszat nem írtak.. tehát akkor betegség nemigen állhat a háttérben,igaz?
2013. jan. 8. 18:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Én többnyire azt olvastam hogy 7-10 nap a mire összetalálkoznak a petesejt és a hímivarsejt és ekkor kezdődik el az osztódás ami 4 napig tart mire eljut a méhhez a megtermékenyített petesejt és a 4. napon ágyazódik be ezért is írják hogy tulajdonképpen már 2 hetes terhes vagy amikor elkezd termelődni a hcg ,remélem kicsit segítettem :) Én kb a 3.héten tarthatok és 6.-ára nem vártam és nem is jött meg még eddig :) De azért várok még vagy 2 hetet a tesztig ha kibírom :D
2013. jan. 8. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Elvileg lehet baba,miért ne lehetne,ha jókor voltatok együtt??? DE!!! A mellem nekem is minden mensi előtt fáj,néha annyira,hogy majd meg őrültem! Előtte 2-3,de volt hogy már 7 nappal is fájt! De mensi előtt normális az emlőduzzanat is! A hőd nagyon jó,ha 14-15 napig fent marad,akkor a tökéletes úgy tudom! Ja,és nagyon sok barátnőm mensi előtt kezdett el "zabálni",köztük én is! :D:D:D:D Ne haragudj,hogy így írom,de szó szerint peteérés után egy héttel sokkal jobban kívántam a cigit,és a kaját is! Mi kerek 1 éve próbálkoztunk a babával,és tegnap lett pozitív a tesztem! Csütörtökre nem vártam,vártam pár napot hátha csak késik,és nem bántam meg! Nem kellett guvasztani a szemem a csíkért,hogy lássam,mert gyönyörű halvány,de jól látható csíkom lett! :) Szívból kívánom,hogy baba legyen,ha szeretnéd,mert ezt az érzést nem lehet leírni,remélem te is megtapasztalod! :)

Hány napos a ciklusod?

Ha jól számolom akkor 30-án voltatok együtt,és 31-én volt ovud! Akkor még csak egy hét telt el! 14-én kell megjönnie ezek szerint,szóval ha 15-én nem jön meg,akkor 16-án reggeli elsőből szerintem csinálhatod a tesztet! Lehet előbb is,de a negytív az csalódás,hidd el nekem!

Ja,és saját tapasztalat! A melleim ugyanúgy fájtak mint mensikor,annyi,hogy most nem múlt el! Nincsenek rajta pöttyök,de a bimbóm olyan kemény párom szerint,mint az atom,és állandóan mereven égnek állnak! Amúgy éreztem szurkálásokat is,ugyanógy mint mensi előtt szoktam,csak most tompább volt,és nem kétoldalt,hanem alul,és felül,de középpen! Mintha fakanállal böködtek volna! Nincs szagundolom,kaja undorom MÉG!!! Mensi előtt ugyanolyan nagy volt az étvágyam,azóta inkább normálisan eszem,és furcsa,de mindig szomjas voltam,én inkább ittam a vizet,és a teát!

2013. jan. 8. 19:21
 8/13 anonim ***** válasza:
6-os,ha 6-ra nem vártad,akkor a 4. héten tartasz,+2 nap! :) És szerintem HA NEM szokott késni,akkor csütörtökön már tesztelhetsz,mert nekem is már gyönyörüen kivehető halvány rózsaszín csíkom volt a nem jött meg utáni 4. nap reggelén! :)
2013. jan. 8. 19:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Én is egyfolytában szomjas vagyok...:DD egyébként jól számoltad,igen 30-án voltunk együtt.És vasárnapra gondoltam ,h megcsinálom a tesztet,akkor várjak keddig? Vagy akkor is kimutathatja már? Akkor fog letelni a 14nap:)
2013. jan. 8. 20:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Az 5ös vagyok,dec. 17-19-20-24-26án voltunk együtt a férjemmel és 6ra nem vártam nem érzem a jelét sem hogy megakarna jönni eddig még, akkor szerintetek teszteljek nyugodtan a hétvége felé?
2013. jan. 8. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!