Mit gondoltok mennyi esélye van a terhességnek?
oh....bocsi én úgy olvastam, hogy egy hónapja nem szeded...ez esetben teljesen egyet értek a második válaszolóval!!!!!
Első voltam! :)
A gyógyszer nem véd az első szemtől, sőt ahogy a tisztulásnál, ahogy elsőre írtam, a tuti hatáshoz, védelemhez is kell 2-3 levél, tehát tesztelj.
Igaz mivel az első levelet szedted még csak be az is lehet a baj hogy szervezeted nem állt még, be de normális esetben befejezed a levelet és másnap, vagy max harmad nap meg kell jönnie. Nekem mikor( több hónap szedés után ) levél beszedése után kb 4-5-6 napra jött meg tartott 2-3 napig akkor elmentem dokihoz és ő is terhességre gyanakodott, mert elvileg azonnal meg kell jönnie, de ha késik akkor is tartania kell 4-5 napig, még ha el is kezdted szedni a köv hónapot. Tehát teszt, ha negatív várj pár napot hátha csak késik és ha nem akkor doki, az is lehet hogy nem jó a gyógyszer neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!