Február elejére babát várnék?
Figyelt kérdés
Mindazoknak akik február elejére szeretnének duplacsíkos tesztet :) Ha már karácsonyra nem jött össze...2013. jan. 7. 13:39
41/55 anonim válasza:
Primrose, sajnálom! :( Biztos vagy benne? Mennyi idősek vagytok?
Heni
42/55 A kérdező kommentje:
34 és 40 (férjem).
2013. jan. 18. 09:55
43/55 anonim válasza:
Sziasztok! Zsanna vagyok! Ma vagyok a 28. napomon, 13. dpo-n, és teszteltem két halvány pozitívat :):):):):) csak halkan örülök, mert 2 hónapja volt egy vetélésem.. Drukkoljatok légyszi:D
44/55 anonim válasza:
Zsannaaaaaaaa! Gratulálok!!! :) Nagyon vigyázz magatokra... ;) Többiek?! Hogy vagytok?! A.
45/55 anonim válasza:
17. napon vagyok, és még nincs 2 csíkom az ovuteszten. Szerintetek ez normális? Heni
Én is gratulálok Zsanna! :)
46/55 anonim válasza:
Heni! Egyéltalán nincs 2 csíkod, vagy csak halványabb, így negatívnak számít? Nekem is általában később van ovum, nem a 14. napon...
47/55 anonim válasza:
Gábriel tesztem van. Egyáltalán nincsen meg a 2. csík, mégcsak nem is halvány.
48/55 anonim válasza:
Na Heni? Van már 2 csík az ovuteszteden? A.
49/55 anonim válasza:
Nekem az ovum 20-26. napon szokott lenni. December végén elkezdtem a barátcserjét szedni, és a mostani ciklusban 15. napra előrébb hozta. Akkor sikerült a baba. :) Holnap megyek orvoshoz, remélem mindent rendben talál. Ne aggódj Heni, valakinek egyáltalán nem mutatja, mégis van ovuja. Ha még nem próbáltad, mindenképp ajánlom a bcs-t. Zsanna
50/55 anonim válasza:
Sziasztok! :)
Hát nincs. Arra tudok gondolni vagy volt már, vagy nem mutatja. Nem akarom elhinni, hogy nincs. Veletek mi van? Heni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!