Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február elejére babát várnék?

Február elejére babát várnék?

Figyelt kérdés
Mindazoknak akik február elejére szeretnének duplacsíkos tesztet :) Ha már karácsonyra nem jött össze...
2013. jan. 7. 13:39
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát ma senki sincs itt? :) Heni

2013. jan. 9. 22:09
 32/55 anonim ***** válasza:
Majd hónap vége felé biztos többen leszünk:) én 18. napon vagyok, várom az ovut. De egyelőre semmi. Hőt nézek és LH tesztezek. Ti használtatok már ilyen tesztet? Mi a tapasztalat?
2013. jan. 10. 18:14
 33/55 anonim ***** válasza:

Én használok. Nekünk még nem jött össze a baba. :(

Heni

2013. jan. 10. 18:24
 34/55 anonim ***** válasza:
Szai Heni! és szépen mutatta is az ovudat? kíváncsi leszek hogy nálam működik-e! a hőgörbém szerint volt eddig mindig peteérésem, de meglátjuk ez mutatja-e. Zs
2013. jan. 10. 18:50
 35/55 anonim ***** válasza:

Nekem gyönyörűen mutatta a 2 csíkot. Csak megoszlanak a vélemények mikor érdemes együtt lenni. Nőgyógyász szerint a már a 2 csík előtt is célszerű.

Jaj, annyi mindenek jónak kell lenni, hogy összejöjjön a baba - inkább bele sem gondolok. :D

Heni

2013. jan. 10. 19:19
 36/55 anonim ***** válasza:
Én is ovuteszteltem egy pár hónapban, nekem is bevált, mutatta az ovut egyértelműen, de eredménye ugyebár nem lett... :( Én ma vagyok a 26. napomon, de sajnos maszatolok, úgyhogy bizakodva várom az inszemet... :) Ha már minden rendben velünk egészségügyileg, hátha... :) Nagyon drukkolok Nektek!!! :) Mindent bele! ;) Aztán írjatok ám...! :) A.
2013. jan. 10. 21:28
 37/55 anonim ***** válasza:
Sziasztok! úgy néz ki hogy előbb volt ovum, mint gondoltam. 5 napja. 36.9 a hőm. Valószínű a barátcserjétől. Úgyhogy 10 nap múlva kiderül minden :) Zsanna. Mi újság A.? Többiek?
2013. jan. 12. 07:44
 38/55 anonim ***** válasza:
Nekem megjött... :( Zsanna, remélem, Nektek sikerült, de jó lenne... :) Többiek?! Drukkolok mindenkinek!!! :) A.
2013. jan. 13. 11:10
 39/55 anonim ***** válasza:
Sajnálom A., ez nem jó hír! :( Ne keseredj, új hónap, új esély. Heni
2013. jan. 13. 18:16
 40/55 A kérdező kommentje:
Primrose vagyok. Mi több mint egy év próbálkozás után inszemre lettünk küldve, de ezt meg nem szeretném, így feladjuk a családbővülési vágyunkat...
2013. jan. 17. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!