Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február elejére babát várnék?

Február elejére babát várnék?

Figyelt kérdés
Mindazoknak akik február elejére szeretnének duplacsíkos tesztet :) Ha már karácsonyra nem jött össze...
2013. jan. 7. 13:39
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

Szia Carolin, nagyon sajnálom. :(

Nálatok mi a baj, hogy lombikra mentetek, ha nem titok?

Heni

2013. jan. 8. 16:41
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk én vagyok a problémás. A közel 10 év alatt - amióta a férjemmel próbálkozunk - a hormonális problémákon át (magas prolaktin, ösztrogén-dominancia) a szervi elváltozásokig (mióma, polip, pcos), közbeékelve egy agydaganattal (ami szerencsére jóindulatú volt) döntöttünk úgy, hogy most már nincs más hátra, elég a sok félmunkát végző nőgyógyászból és az időhúzásból - no meg hát én sem fiatalodom! -, így bejelentkeztünk a szegedi Kaáliba...

Carolin

2013. jan. 8. 17:19
 23/55 anonim ***** válasza:
100%
Jaj Carolin, ezt még olvasni is sok! Fel a fejjel, reméljük mielőbb lesz neked is babád! :) Heni
2013. jan. 8. 18:11
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok! én holnaptól kezdem el az LH teszteket. remélhetőleg mutatja majd szépen a peteérést. Eddig a hőm szerint volt. nekünk szerencsére van esélyünk 2 naponta együtt lenni. Úgyhogy nem akarom a véletlenre bízni! Nekem sajnos hosszúak a ciklusaim, így több mint egy hónap lenne a következő lehetőségig. Ti hol tartotok?Zsanna
2013. jan. 8. 18:46
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Még csak a 3. napon. Heni
2013. jan. 8. 18:58
 26/55 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma van a 19. cn.

Carolin

2013. jan. 8. 20:00
 27/55 anonim ***** válasza:
Mindig azt hittem, hogy rohan az idő. De amióta babát szeretnénk, vánszorog:) nehezen múlnak a napok, de remélhetőleg jövő ilyenkor már csak mosolyogva gondolunk ezekre az érzésekre! egy babával a karunkban :D ...Zs.
2013. jan. 8. 22:28
 28/55 anonim ***** válasza:
Én is pont így érzem. A hónap közepe kicsit könnyebb, mert akkor legalább "dolgozhatunk " az ügyön. De az eleje meg a vége vánszorog.
2013. jan. 8. 22:57
 29/55 anonim ***** válasza:
Anikó vagyok, ma van az 5-ik napom, már alig várom, hogy minimum a 10-ik napon legyek.
2013. jan. 9. 07:22
 30/55 anonim ***** válasza:
Kedves Mindenki! :) Nagyon különböző napokon vagyunk, de mindenkinek egyformán drukkolok! :) Én ma a 25. napomon vagyok, de szerintem ebből mensi lesz, mert fáj a hasam kicsit... :( Ha igen, jön az első inszem! Hajrá Mindenkinek!!! :) A.
2013. jan. 9. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!