Február elejére babát várnék?
Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok. :)
Bár még csak pár napja volt ovum, de már türelmetlenül várom, hogy eljöjjön a tesztelés ideje! És hogy végre 2 csík legyen azon a teszten! :)
(7 hete volt egy sikertelen lombikunk)
Carolin
Sziasztok. :-) Èn is itt vagyok ùjra, én tettem fel az előző kérdést, Detti vagyok. Drukkolok mindenkinel, hogy ebben a hònapban végre plusz tesztekkel legyünk teli. :-)
Nekem tegnap mùlt el a mensim, ùgyhog lehet pròbàlkozni, viszont nekünk vasàrnapig van lehetőségünk, mert addig lesz itthon a pàrom. Szerintetek mennyi az esély a sikerre, ha akkor leszek a 11 napon 27 napos ciklus mellett? Mert màr most màsodszorra jött meg 27 napra, ùgyhogy annyival szàmolok. Nagyon remélem, hogy jobbak így az esélyeink, mert mùlt hònapban lecsùsztunk. Mit gondoltok? Sikerülhet? Nektek valami pozitív fejlemény? Detti
Szia Detti!
Örülök, hogy újra itt. :)
Szerintem bátran bízhatsz benne, hisz az nagyjából félidő, és hát ki tudja mikor lesz a péd. Én pl. a 8. napon fogantam. :) Barátnőm menses alatt lett babás.
Hajrá! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!