Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február elejére babát várnék?

Február elejére babát várnék?

Figyelt kérdés
Mindazoknak akik február elejére szeretnének duplacsíkos tesztet :) Ha már karácsonyra nem jött össze...
2013. jan. 7. 13:39
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Nem olyan régóta (kb.fél év) , csak 35 felett vagyok, és emiatt javasolták februárban a vérvételeket, márciusban pedig az átfúvást. Heni
2013. jan. 7. 21:46
 12/55 anonim ***** válasza:
100%
én is csatlakozom:) elvileg jövő hétre várom az ovut, február elejére pedig a két csíkot. Hajrá Csajok, jöjjenek azok a babák! Zsanna
2013. jan. 7. 21:47
 13/55 anonim ***** válasza:
Szia Zsanna :) Ti mióta próbálkoztok? Heni
2013. jan. 7. 21:49
 14/55 anonim ***** válasza:
Ez a 3. ciklus. (azért írom így, mert hosszúak a ciklusaim) sajnos az 1. próbálkozás alkalmával egy pozitív teszt és a nem várt után 3 nappal elkezdtem vérezni... úgyhogy most gőzerővel vágunk bele ismét.
2013. jan. 7. 22:16
 15/55 anonim ***** válasza:
És az inszemináció alatt sok hormont kell szedni? Átfúvás után mentetek rögtön?
2013. jan. 7. 22:23
 16/55 anonim ***** válasza:
Ha ez az utolsó kérdés nekem szólt, válaszolok! :) Nekem majdnem 1 éve (február 14-én) volt átjárhatóságim, akkor tartottunk kb. a 7. hónap sikertelenségnél. Ott is mindent rendben találtak. Előtte volt egy összeférhetetlenségi (PCT) vizsgálat, az is negatív lett. Volt aztán hormonvizsgálat, peteérés követés, a Férjemet is vizsgálták, akinek olyan szuper eredménye lett, hogy még a Dokinak is kinyílt a szeme... :) Most tartunk másfél évnél, szeretjük egymást, minden megvan, huszonévesek vagyunk, és a tanácstalanság most oda vezetett, hogy mint említettem, ha most hétvégén is megjön, inszem lesz. Elvileg nem kell hormonoznom, mert van, hogy spontán is ért 3 tüszőm, de 1 domináns mindig szokott lenni, ettől függetlenül kaphatok max. Clostyt, tüszőrepesztőt meg mindenképp. De pontosan csak a mensi 2-3. napján tudom meg, mármint a pontos menetet, nem kapkodják el... :D Elnézést, ha hosszúra sikeredett, kívánok Magunknak csíkos teszteket!!! :)
2013. jan. 8. 00:15
 17/55 anonim ***** válasza:
Jah, az aláírás lemaradt... :) A.
2013. jan. 8. 00:15
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok. :)

Bár még csak pár napja volt ovum, de már türelmetlenül várom, hogy eljöjjön a tesztelés ideje! És hogy végre 2 csík legyen azon a teszten! :)

(7 hete volt egy sikertelen lombikunk)

Carolin

2013. jan. 8. 10:49
 19/55 anonim ***** válasza:

Sziasztok. :-) Èn is itt vagyok ùjra, én tettem fel az előző kérdést, Detti vagyok. Drukkolok mindenkinel, hogy ebben a hònapban végre plusz tesztekkel legyünk teli. :-)

Nekem tegnap mùlt el a mensim, ùgyhog lehet pròbàlkozni, viszont nekünk vasàrnapig van lehetőségünk, mert addig lesz itthon a pàrom. Szerintetek mennyi az esély a sikerre, ha akkor leszek a 11 napon 27 napos ciklus mellett? Mert màr most màsodszorra jött meg 27 napra, ùgyhogy annyival szàmolok. Nagyon remélem, hogy jobbak így az esélyeink, mert mùlt hònapban lecsùsztunk. Mit gondoltok? Sikerülhet? Nektek valami pozitív fejlemény? Detti

2013. jan. 8. 12:05
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

Szia Detti!

Örülök, hogy újra itt. :)

Szerintem bátran bízhatsz benne, hisz az nagyjából félidő, és hát ki tudja mikor lesz a péd. Én pl. a 8. napon fogantam. :) Barátnőm menses alatt lett babás.

Hajrá! :))

2013. jan. 8. 16:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!