Én látom a 2. csíkot kedves kérdező. Az enyém hasonló vagy még halványabb volt 8 dpon amikor türelmetlen voltam és teszteltem mert le sem tudtam fotózni olyan halvány volt. 2 nap múlva egyértelmű pozitívat teszteltem. Tudtam hogy pozitív lesz, nem kellett "beleélnem" magam mert láttam hogy ott van és nem is csalódtam :-)
2013. jan. 6. 18:00
22/31 anonim válasza:
Szia!
Én láttam a 2. csíkot! :)
Gratulálok, de csak halkan!
2013. jan. 6. 18:30
23/31 anonim válasza:
Remelem tevedek, de en sem latom. majd ird meg par nap mulva, hogy mi ujsag
2013. jan. 6. 18:47
24/31 anonim válasza:
Hányadik dpo?
2013. jan. 6. 19:14
25/31 anonim válasza:
Szia! Több száz teszten tùl vagyok! Ez sajna negatív! Amit Te látsz az száradási csík! Nagyon szorítok neked! Tudom lassan telnek a napok, de ráérsz 11-12-13.dpo n tesztelni!
Èn most vetéltem el és végigteszteltem kíváncsiságbòl a 8.dpo tol. Sok sikert! :-)
2013. jan. 6. 19:15
26/31 anonim válasza:
szia,
Nem tudom eldönteni,h látom e halványan(de mintha igen).
sajnos előtte sokszor volt olyan tesztem amin nem tudtam eldönteni van e halványan 2.csík vagy csak beképzelem.
Ezért nem mertem nagyon hinni ennek sem.
Pedig ez nem hazudott!
sok sikert,teszteljél reggel újra!
32hkm
2013. jan. 6. 19:25
27/31 anonim válasza:
Szerintem ez negativ, en is latok valamit, ill. "madodik" csikot de az sajnos tenyleg csak annak a jelzese hol lenne, nekem is volt mar ilyen ( de nem voltam terhes) ugy gondolom ez akkor fordul elo ha nagyon sok folyadekot sziv be, vagy atazik! De kesobb meg barmi lehet! Meg korai :)
2013. jan. 6. 19:36
28/31 anonim válasza:
Sajnos ott MÉG nincsen 2. Csík:-( en is teszteltek ugyanilyen sokszor. Próbálkozz 1 hét múlva, remelem szep pozitív tesztek lesz!!! Szulinapom lesz 29.en olyan szep ajándék lenne egy pozitív teszt:-)
2013. jan. 6. 20:32
29/31 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem 3 teszt mutatott halvány csíikot egyik elég erős de még mindig halványnak számító,elvittem a vizeletet laborba ahol megnézettem és abszolút negativot mondtak,aznap délután erős fájdalommal meg is jött... :( Kezdek már nem hinni a teszteknek,ráadásul 3ból 3 féle volt.Most kezdődik minden előről,de a remény hal meg utoljára! Szurkolok mindenkinek aki ebben a helyzetben van :)
2013. jan. 7. 17:29
30/31 anonim válasza:
Kedves 29-es válaszoló! én egy hét késés után teszteltem nagyon nagyon halvány pozitivat, nagyon megörültem neki, mert már 3 éve vágyom babára. rá két napra életem legnagyobb görcsei között megjött.... a teszt jó volt, csak nem maradt meg a terhesség. lehet nálad is ez volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!