Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok ezen második csíkot?...

Láttok ezen második csíkot? Reménykedhetek? Rettentő halványan én mintha látnám.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. jan. 6. 13:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Én sem látok egyiken se második csíkot. :(
2013. jan. 6. 15:27
 12/31 anonim ***** válasza:
én sem látom ne haragudj. bár ezekknél ateszteknél én is képes voltam mindig odaképzelni egy csíkot, lehet te is azt látod. vegyél mást tesztet mint ezek a papírcsíkok. egy héttel vagy a nemvárt előtt, fizikai képtelenség, hogy kimutassa. ugyanis a beágyazódás 9-10 napba telik és csak utána kezd el termelődni a hcg. természetesen nem kizárt hogy terhes vagy, csak tesztelj később majd újra kétnaponta. vagy ami tuti biztos az utolsó sexes együttléttől számolj 14 napot és akkor az már tuti eredmény lesz tesztelés szempontjából. tudom nagyon nehéz türelmesen két hetet várni, de babonából is nekem bejött, hogy pont abban a hónapban amikor megfogadtam nem tesztelek idő előtt pont akkor lettem terhes. sok sikert neked is!!!
2013. jan. 6. 15:35
 13/31 anonim ***** válasza:

én sem látom...

nekem egyértelmű volt a második is, mikor úgy alakult!

2013. jan. 6. 15:38
 14/31 anonim ***** válasza:
Én kb 4 tesztet csináltam (10es érzékenységű tesztel).. az első teljesen negatív ,a másodikon láttam a második csíkot de szörnyen halványan, nem is reméltem semmit..majd mensi elött kb 1 héttel csináltam, azon láttam egy erősebb halvány második csíkot, majd a mensi napján csináltam egy újabb tesztet ekkor már jól látszódott a második csík.:) olyan szerintem nincs hogy képzelődik valaki, csak olyan van hogy ha megjelenik nagyon halványan is ott már baba van.
2013. jan. 6. 15:48
 15/31 anonim ***** válasza:
sajnos én sem látok semmit!! negaítban sem :(
2013. jan. 6. 15:50
 16/31 A kérdező kommentje:

megmutatom én hol látom:

[link]

2013. jan. 6. 16:11
 17/31 A kérdező kommentje:
nem tudtam 100 %-os pontossággal berajzolni a nyilat
2013. jan. 6. 16:13
 18/31 anonim ***** válasza:
Nincs ott csík kedves kérdező nagyon sajnálom, ne éld bele magad!
2013. jan. 6. 17:01
 19/31 anonim ***** válasza:

Még ha látsz is valami nagyon nagyon halványat,ne éld bele magad. A te érdekedben mondom :(

ez negatív.

2013. jan. 6. 17:13
 20/31 A kérdező kommentje:
Lányok. Én nem élem bele magam. Már volt egy spontán vetélésem, úgyhogy akkor fogom beleélni magam abba, hogy gyerekem lesz, ha majd a 8. hónapba lépek kb. Ha rajtam kívül más is lát valamit, akkor tuti nem beképzelem gondolom, de semmit nem vettem biztosra. remélem pár nap múlva látható pozit fogok tesztelni.
2013. jan. 6. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!