Ha halványan látom a csíkot, akkor reménykedhetek?
Figyelt kérdés
6-án nem vártam és nem is jött..ma teszteltem, halványan lehet látni, mikor kell orvoshoz menni?2008. dec. 8. 14:42
1/16 anonim válasza:
SZia:)! Én detto! 6.ára nem vártam!Tegnap+ma is pozitív lett de halványabb de pozi! Én ma megyek dokihoz!!
2/16 anonim válasza:
Szia! Ha halvány akkor ott a pici:) Irány orvos:) Boldog babavárást mind a kettőtöknek:)
3/16 anonim válasza:
A pozitív teszt után még várj kb 2 hetet, mert akkor már lehet látni és megkíméled magad attól hogy azt mondják, nem lát semmit és nem biztos hogy terhes vagy. Nekem azt mondta a dokim, ha kimarad és a teszt pozitív utána rá 2 hétre menjek csak hogy lásson valamit!
Gratula!!!:)
4/16 anonim válasza:
Ha nem vérzel, nem görcsölsz, jobb ha vársz még 2 hetet, így megúszod a hüvelyi ultrahangot. 6 hetesen már látszik az embrio, és a szive is dobog.
5/16 anonim válasza:
Sziasztok!1.válaszoló vagyok! Nekem sajna fájdogál a hasam ezért ma este megyek dokihoz!!!!Rem.minden rendben.
6/16 anonim válasza:
Szia!Gratulálok!Én is ma teszteltem pozitívat.Kicsit fájdogál a pocim,de majd csak csütörtökön megyek dokihoz!
7/16 anonim válasza:
A halvány csík is Csík, bár én is kételkedtem:)Három nap késés után volt nagyon halvány csíkom, majd 5 hetesen voltam orvosnál, csinált huvelyi Uh-t, de ha késobb mész, tényleg tobbmindent lát.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, azt hiszem elnézek az orvoshoz minnél hamarabb. Mindenkinek drukkolok!
2008. dec. 9. 08:15
9/16 anonim válasza:
Szia! 1.válaszoló vagyok! Majd írj hogy mi lett a dokinál?!
10/16 A kérdező kommentje:
Ok írok, hogy mi volt, én szerdán 17-én megyek dokihoz.
2008. dec. 9. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!