Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki mostanában nem...

Ki az aki mostanában nem várja? Vannak már tüneteitek?

Figyelt kérdés
Keddre nem várom.ma(szombat)reggeli tesztem 10-es negativ.Lehet még reménykedni?

2013. jan. 5. 12:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Huu, hát gratulálok neked:)). Reményt adtál, hisz ha jól olvasom nem várt után 3 nappal is meg negatív volt a teszt. Milyen gorcsot érzel? Más tünet nincs? Narancs:)
2013. jan. 7. 19:57
 22/31 anonim ***** válasza:
Haspuffadasod nincs? Meg mindig én, Narancska
2013. jan. 7. 19:59
 23/31 anonim ***** válasza:
Nincs haspuffadásom! Hasam fáj alul mintha menstruációs görcsöm lenne de ahogy írtam máshogy fáj! Tegnap este felé fájt a fejem, sexet azt nagyon kívánom... naponta akár többször is jöhetne ha lenne rá alkalom, meg mintha szomjasabb lennék! Jah és nagyon fáradékony vagyon, este meg nem alszok valami jól!!! De rosszullét, hányinger, hányás nem volt! Ételeket se kívánok és nem undorodok semmitől!!! Én 25ös teszttel teszteltem mind a 3x!
2013. jan. 7. 20:08
 24/31 anonim ***** válasza:
Nincs okos kételkedni, ez baba!! Remélem minden jól alakul, vigyázz magadra. Én meg várok, majd csütörtökön tesztelek, ha addig meg nem jön, de egyre valószínűbb:( N.
2013. jan. 7. 20:13
 25/31 anonim ***** válasza:
Okod
2013. jan. 7. 20:15
 26/31 anonim ***** válasza:
Szorítok neked!!! Aztán írj hogy mi lett!! Nekünk első alkalomra sikerült, pedig azt hittem, hogy nem fog össze jönni, mert a menstruációm az nem volt pontos.. sőtt... katasztrófa volt!! Dec. 8-án elkezdtük a babaprojektet és most meg pozitív lett 3 teszt!!! Remélem minden rendben is lesz!!! Szóval ne add fel!! Kitartás!!!!
2013. jan. 7. 20:42
 27/31 anonim ***** válasza:
megjött:( N.
2013. jan. 8. 16:52
 28/31 anonim ***** válasza:

Első vagyok, még mindig szép a hőm, gőzöm sincs mikor teszteljek

[link]

2013. jan. 9. 14:47
 29/31 anonim ***** válasza:
Ma vagy a 11. dpo-n ugye?
2013. jan. 9. 15:31
 30/31 anonim ***** válasza:
úgy néz ki, ha 20. cnp-on volt ovu, de ha 15.napon, akkor ma kellett volna:)))
2013. jan. 9. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!