Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezd még valaki mostanában...

Kezd még valaki mostanában dolgozni a babán?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne valakire akivel megbeszélhetek mindent, ugyanis a páromon kívül nincs senki akivel szívesen tenném. :-)
2012. dec. 30. 22:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
65%

Nektek ez dolgozás?

Szeressétek egymást, legyetek együtt, amikor jól esik, és majd jön a baba is.

2012. dec. 30. 22:32
 2/23 anonim ***** válasza:
Mi most amolyan vagy összejön vagy nem elven vagyunk. 1x próbálkoztunk, aztán majd eldől. :) Kérdezz bátran, segítek, ha tudok.
2012. dec. 30. 22:34
 3/23 anonim ***** válasza:
nekem is írhatsz nyugodtan üzit :)) mi is nem rég keztük párommal a baba dolgot :))
2012. dec. 30. 22:35
 4/23 A kérdező kommentje:

Igazából nem tanácsra van szükségem.

A dolgozás része hogy összejöjjön a baba, a többi része (az élvezet) az meg alap! ;-)

Most múlt el a gyógyszer utáni 3. mensim, szóval mostmár élesbe megy minden. :-)

Azt hiszem átváltott a kapcsolatunk a következő fokozatra és ez nagyon jó érzés! Meg fura is. :-)

2012. dec. 30. 22:40
 5/23 anonim ***** válasza:
Mi már 1 hónapja dolgozunk ezen a párommal, igaz jobban szerettem volna ha nyári gyerekem lesz, mármint nyáron születik mert akkor nem kell annyira felöltözni de mivel ha sikerül teherbe esnem akkor is szeptemberre szerintem simán jó idő lesz még. Meg amúgy is a családunkba mindenki télen született szinte, apám kivételével. Nővérem, anyám, nagymamám, nagyapám én februári "gyerek" vagyok. örülnék ha nyáron születne meg az én gyerekem végre lenne egy kis változás :) Meg a párom is télen született ő január 23-án. Apám meg áprilisi.
2012. dec. 30. 22:52
 6/23 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Akkor hajrá! Mi is 2 naponta bújtunk össze, azt hiszed sikerült a baba? Dehogy! Amikor majdnem minden nap, akár többször is együtt voltunk, rögtön sikerült. :)
2012. dec. 30. 22:53
 7/23 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok!

Legbelül már annyira akarom...

Azon gondolkodtam veszek jövő hónapban ovu tesztet, ha most nem sikerül.

2012. dec. 30. 22:56
 8/23 A kérdező kommentje:
Csak 3 naponta tudunk együtt lenni max.
2012. dec. 30. 22:58
 9/23 anonim ***** válasza:

Mi is a gólyát várjuk már pár hónapja , lehetséges most jön össze , mert ráutaló jelei vannak .

Tesztet a napokban fogok venni !

BÚÉK ! :) Jó babásodást ! :)

2012. dec. 30. 23:09
 10/23 anonim ***** válasza:
mi is nagyon szeretnénk babát. Már van egy 3 éves lányunk és sajnos a kistesó nem akar összejönni :( Kezdek lelkileg összetörni,bár ezt nem mutatom. Nagyon nehéz ezt elviselni,hogy nem esek teherbe,pláne hogy tudom,a férjem nagyon szeretné
2012. dec. 31. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!