Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezd még valaki mostanában...

Kezd még valaki mostanában dolgozni a babán?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne valakire akivel megbeszélhetek mindent, ugyanis a páromon kívül nincs senki akivel szívesen tenném. :-)
2012. dec. 30. 22:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon szomorú Kedves Utolsó! Nem szabad feladni. Én ilyenre még csak gondolni sem merek. Három ismerősöm is azt mondta, hogy az első hónapban sikerült nekik, szóval most még ebbe kapaszkodok.
2012. dec. 31. 09:44
 12/23 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. Nem adom fel,küzdök hogy legyen még egy babánk. Csak a kislányom elött is voltak problámák,elég nehezen jött össze és ettöl félek,hogy ismét ez vár ránk... De fel sosem adom,bármi áron is megajándékozom a férjem mégegy picivel és a kislányom egy kistesóval :)

Szurkolok neked is!!! Amúgy elsö baba lesz?

2012. dec. 31. 14:23
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen, első baba lesz. már nagyon régóta szeretnénk, csak előbb fontosabb volt, hogy ne omoljon ránk a házunk. De eljött az ideje...
2012. dec. 31. 16:48
 14/23 anonim ***** válasza:
Mi már 1,5 éve próbálkozunk a kistesón, de nem akar jönni. 10 hónapja volt egy vetélésem. :-( A lányunk elsőre sikerült. Remélem lesz még egy babánk hamarosan! Drukk mindenkinek!
2013. jan. 10. 12:10
 15/23 anonim ***** válasza:
Mi most próbáltuk először januárba. Ha nem jön össze, akkor nem tudom mi lesz, próbálkozunk-e vagy várunk. Bár, nekem olyan érzéseim vannak, hogy összejött.. Van egy 15 hónapos Fiunk már.
2013. jan. 10. 12:10
 16/23 A kérdező kommentje:

De jó hogy írtok...

Én 22-ére nem várom. Még olyan messze van...

2013. jan. 10. 12:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Én 24-ére nem várom. Mikor csináljunk először tesztet???
2013. jan. 10. 12:28
 18/23 anonim ***** válasza:
Mi már több mint 1 éve próbálkozunk most méhpempőt szedek a menstruációm elég zavaros lett gyógyszer utána nekem bármelyik napban megjöhet .mivel mint említettem nem pontos ...tegnap volt egy kis rózsaszínes maszatolásom azt hittem megjött de semmi azóta sem,ma teszt - :( még várok hátha üdv: Bettina
2013. jan. 10. 13:02
 19/23 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam megvárom a napot, ha nem jön meg, akkkor 2 napot várok. :-)
2013. jan. 10. 13:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi is már egy ideje probálkozunk...

De új év új erő ugyhogy itt az ideje! :))

19-re nem várom de nagyon messze van még...

Drukk megy mindenkinek!Kezdődjön boldogan ez az új év!

2013. jan. 10. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!