Magas az alaphőd, ami nem baj...nem azért írtam. Az a lényeg, hogy 2 fok változás legyen.
Mindig ébredés után, ágyban maradva, viszonylag keveset mozogva méred?
Persze az is igaz, hogy engem a saját alacsony alaphőm idegesít. Most nem lesz baba, nagyon úgy néz ki sajnos, íme:
Sajnos nem tudom neked megmondani, hogy lesz-e belőle baba. Nekem volt olyan emelkedős görbém, hogy az csak na, mégsem lett belőle semmi, illetve mensi az lett belőle. Másnak meg olyan kisze-kusza görbe után lett baba!!
Azt tudom, hogy nem emelkedik valami sokat a hód. Nekem ettől jobban emelkedett, mégis húzgálta a doki a száját, hogy nem elég! Ki tudja! Most meg nem mértem, és babás vagyok :)
Én megmutatnám a görbéimet egy dokinak, de egy normálisnak.
Ez még sokat nem mutat, szept. 4-5-re nem várom. Amúgy jobb, mint az előző havi, valószínűleg a cicka-palást-tól.
En is mert 3 honapig,de aztan gondoltam nem gorcsolok ra ennyire.Aztan par napja meregettem azert,hogy tudjam mikor fog megjonni.pont elkaptam egy nagy ugrast,erre teesek:
:)
Mit szóltok az enyémhez? Eddig bizakodtam, de ma reggel 36,5-re esett vissza, és attól tartok, meg fog jönni... Ja, és ami még aggasztott: előző hónapban magasabb értékeket mértem. Vagy attól is lehetett, hogy akkor még melegebbek voltak az éjszakák...???
Mindegy, a görbém ilyen, még reménykedem kicsikét...
Első válaszoló! trifázisos görbe, nagyon szép! nem értem, miért mondod, hogy biztos nem babás. én sajnos nem tudom még, mi lesz nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!