Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki a hétre nem várja mi a...

Aki a hétre nem várja mi a tünete? Görbéje milyen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 07:42
1 2
 1/12 ketteske ***** válasza:
Nekem már most görcsölget a hasam :( Vasárnapra nem várom, de azt hiszem nem sok remény maradt. Első inszemem volt.
2011. márc. 16. 08:35
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

R. vagyok Én vasárnapra v. hétfőre nem várnám. Két napja volt két csepp vérfoltom. Azóta semmi, ma reggel viszont arra ébredtem hogy nagyon fáj a jobb mellbimbóm. Nem tudom ezt hova soroljam. Már lassan 3 éve szeretnénk babát. Nekem van egy pici ir-em.

2011. márc. 16. 08:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én holnapra nem várom a mensimet. Előtte néhány napig mindig szoktam pecsételgetni kicsit, most ez nem volt. Volt néhány terhességi tünetem a napokban viszont meg olyan dolgok, amik nem megszokottak ilyenkor...tehát sok minden másabb volt. Viszont ami elszomorít, hogy ma egy kis nyúlós sötétbarna nyákot vettem észre és emiatt félek, hogy meg fog jönni holnap. :(

A ciklusom elején lázas beteg voltam ott azért magas a hőm, de ez hamar elmúlt, így néz ki a görbém:

[link]

2011. márc. 16. 09:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Lányok valami tünete mára?

Nekem feljebb ment a hőm 0,3-et (37,00)!!

2011. márc. 17. 09:15
 5/12 A kérdező kommentje:
nekem tegnap 36,9 volt ma 36,8 lett a hőm mindjárt megjön érzésem van de ez már 3 napja. fehérfolyásom vna, és kedves párom aki bebeszélte hogy úgyis megfog jönni
2011. márc. 17. 09:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap fájt a mellem, a derekam, és Nekem is megjön érzésem volt. Ma jelenleg még semmit nem érzek.
2011. márc. 17. 09:31
 7/12 anonim ***** válasza:

09:18-as vagyok

36,9-ről 36,7-re csökkent a hőm.

alaphőm egyébként: 36,5

ma sajnos el kezdtem vérezni görcs nélkül egyenlőre. :(

2011. márc. 17. 09:34
 8/12 A kérdező kommentje:
derekam nekem tegnap elött este fájt de érdekes nem mikor háton feküdtem hanem mikor oldalt pedig mensi elötti éjszakán háton nem tudok feküdni. illetve tegnap este úgy feküdtem hogy a hasamon félig és nyilalt a derekamba
2011. márc. 17. 09:35
 9/12 anonim ***** válasza:

09:34-es vagyok

Nekem ma megjött sajnos és erősebben görcsölök. Késett a mensim, több mint 1 napot. Soha nem szokott késni. :(

A hőm még mindig 36,7

Nem ment le alaphőre vagy alá.

2011. márc. 18. 15:30
 10/12 A kérdező kommentje:
nekem délutáni negatív tesztem van a hőm visszament 36,9 re és egy napja késik
2011. márc. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!