Van olyan itt akinek semmi tünete nincs és mégis sikerült?
Figyelt kérdés
Hétfőre nem várom. Nekem mindig szokott lenni menzesz előtt kb már egy héttel pecsételés, de most semmi. Progi pótlásom van, mivel most volt az első inszemes hónapom. 2-3 napja volt megjön érzésem, érzékeny volt a mellbimbóm, tegnap nagyon nyilalt a hüvelyembe és este fájt egy pár percig a hasam. Viszont semmi tünetem nincs ma. Nem reggeli pisiből csináltam egy lily tesztet, de negatív.2011. okt. 1. 20:11
1/8 anonim válasza:
Ezt már 3-hetesen érezheted de akkor nem mindenkinek mutatja a teszt,lehet nem termelődött még elég hormon,én ajánlanám a Gabriel tesztet nekem 3-hetesen kimutatta.
2/8 anonim válasza:
Nekem nem volt semmi tünetem, és terhes voltam.
Sok sikert!
6 hónapos fiúcska anyukája
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor még bizakodom egy kicsit, pedig már eléggé letettem róla. Nektek pedig tiszta szívemből gratulálok!!!:)
Szeretnék már végre én is pozitív tesztet!
2011. okt. 1. 20:42
4/8 anonim válasza:
Semmi tunet az egvilagon, elsore osszejott. 9 honapos
5/8 anonim válasza:
Második vagyok.
13 hónapja vártam a pozitívra, vagyis akkor már nem vártam, nem is érdekelt. Csak azért vettem tesztet, ha megyek a nődokihoz, hogy írjon fel valamit, mert nem jön meg, mondhassam, hogy csináltam tesztet.
Na mehettem a dokihoz, a pozi teszttel.
Ne add fel!
Egy ismerősöm 36 éves, 3 vagy 4 éve próbálkoznak. Pajzsmirigy gondjai vannak. Letettek róla tavaly ősszel. Télen teherbe esett.
Kívánok minden jót, tudom, milyen rossz pozira várni.
6/8 krisztivan válasza:
Semmi tünetem nem volt.Mérgemben csináltam 2009,12,24-én tesztet mert nem jött meg és már 6 hónapja vártam a babámra.Azért csináltam meg a tesztet hogy tiszta lelkiismerettel igyam meg a pezsgőt szilveszteri buliban.Hát volt bőgés.Pozitív lett.
7/8 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi tünet, kivéve az elmaradt menzit! :) De én még azt is betudtam a PCOS-emnek, így csak 5 napos késéssel csináltam tesztet a barátnőm kérésére, mert ő be volt zsongva, hogy csináljunk egy tesztet, hátha... Na én meglepődtem, amikor pozi lett! :)
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ma a nemvárt előtt 2 nappal teszteltem és pozitív lett! Útban van a kistesó! Tünetem nincs, de határozott 2 csík van a teszten: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!