Lehet terhesség tünete?
Figyelt kérdés
hányinger fejfájás melfeszülés a bimbo körül piros fémesiz a szájban folyás de még mensi elöt vagyok kb 3-4 napal teszt negativ lehet baba?2011. szept. 22. 13:57
1/6 anonim válasza:
a tünetek utalhatnak babára a teszt még lehet azért neg. mert pár nappal később fogant.
2/6 anonim válasza:
Lehet. Bár itt az a furcsa, hogy akkor mitől vannak a "tüneteid". Mindhárom terhességemet "tünetek alapján" fedeztem fel, jóval a menstruáció ideje előtt, de akkor már a tesztek is erős pozitívat mutattak, mert hogy a terhestüneteket már a hormonváltozás produkálja...
Na nem akarlak elszomorítani, még lehet baba, amíg nem jön meg, addig van remény abszolút! 2-3 nap múlva tesztelj megint!
Szorítok!
3/6 A kérdező kommentje:
ezen vagyok fen akadva énis mert már van két fiam de szeretnék mégegyet és reménykedek mert edig a két terheségnél igy voltam ahogy leirtad és ezért idegesit hogy most milehet hogy lesz baba vagynem?
2011. szept. 22. 14:04
4/6 anonim válasza:
Szia nekem is negatív volt az első teszt és most van egy gyönyörű lányom várj egy hetet és biztosat lehet tudni!Szurkolok!
5/6 A kérdező kommentje:
és mien tüneteid voltak a kislánynál? mert én aszt szeretnék mondjuk mindegy hogy milene ha össze jöne csak sajna valamiért elvetéltem egyet 4 honaposan
2011. szept. 22. 16:58
6/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a vetélést de most nagyon szurkolok neked!!!Nekem hányinger hányás és szédülés illetve sokkal fáradékonyabb voltam az első hónapokban!De életem egyik leggyönyörűbb korszaka volt remélem neked is az lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!