Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség tünete?

Lehet terhesség tünete?

Figyelt kérdés
hányinger fejfájás melfeszülés a bimbo körül piros fémesiz a szájban folyás de még mensi elöt vagyok kb 3-4 napal teszt negativ lehet baba?
2011. szept. 22. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
a tünetek utalhatnak babára a teszt még lehet azért neg. mert pár nappal később fogant.
2011. szept. 22. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet. Bár itt az a furcsa, hogy akkor mitől vannak a "tüneteid". Mindhárom terhességemet "tünetek alapján" fedeztem fel, jóval a menstruáció ideje előtt, de akkor már a tesztek is erős pozitívat mutattak, mert hogy a terhestüneteket már a hormonváltozás produkálja...

Na nem akarlak elszomorítani, még lehet baba, amíg nem jön meg, addig van remény abszolút! 2-3 nap múlva tesztelj megint!

Szorítok!

2011. szept. 22. 14:00
 3/6 A kérdező kommentje:
ezen vagyok fen akadva énis mert már van két fiam de szeretnék mégegyet és reménykedek mert edig a két terheségnél igy voltam ahogy leirtad és ezért idegesit hogy most milehet hogy lesz baba vagynem?
2011. szept. 22. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia nekem is negatív volt az első teszt és most van egy gyönyörű lányom várj egy hetet és biztosat lehet tudni!Szurkolok!
2011. szept. 22. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:
és mien tüneteid voltak a kislánynál? mert én aszt szeretnék mondjuk mindegy hogy milene ha össze jöne csak sajna valamiért elvetéltem egyet 4 honaposan
2011. szept. 22. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a vetélést de most nagyon szurkolok neked!!!Nekem hányinger hányás és szédülés illetve sokkal fáradékonyabb voltam az első hónapokban!De életem egyik leggyönyörűbb korszaka volt remélem neked is az lesz!
2011. szept. 23. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!