Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már ilyen görbéje valakin...

Volt már ilyen görbéje valakinek? Mitől lehet, hogy ennyire egyenes? Hormonprobléma lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 6. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, igen volt..itt a linkje

[link]

Nincs hormonproblémám, nemrég voltam vérvételen , minden rendben van..egyébként a következő ciklusomban már nem ilyen volt hanem ilyen..minden hónap kicsit másabb:

[link]

a mostani hónap pedig megint egyenes:) de a görbéd szerint még nem volt pé..gondolom ezután lesz, tehát ne aggódj az egyenes miatt:)

2010. júl. 6. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Peteérés előtt szinte teljesen mindegy milyen, a peteérés utáni a lényeg, szerintem nem jelenti azt, hogy baj van.
2010. júl. 6. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem se aggódj, de azért jó lenne ha minden reggel ugyanabban az időpontban mérnéd,úgy van értelme.
2010. júl. 6. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:

háááát...nekem is elég egyenes...

[link]

2010. júl. 6. 15:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért nem értem, mert már több ciklusomat is mértem, de eddig ilyen nem volt. Az a vicc, hogy volt olyan, hogy megmértem amikor szoktam, s utána akkor is amikor felkeltem, ugyanannyi volt. Nagyon furi.
2010. júl. 6. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!