Kinek hasonló a cisztától a görbéje? Görbe lent.
Kapott valami gyógyszert?Vagy mit csináljak?Dokim szerdán lesz,másik dokihoz nem mennék,ha nem muszály.Azért gondolok cisztára,mert mi más tarthatná így fent a hőt már 20 napja?Baba nincs,tegnap délután negatívot teszteltem:(
Bár én akkor nem néztem a hőmet, amikor több alkalommal cisztáim lettek, elég nagyok. Mindenesetre kimaradhat a vérzés, vagy 1-2 napos barnázgatást okozhat. Ha az uh egyértelműen cisztákat mutat. Mennyiségileg és nagyságilag vázolják, hogy mi a teendő. Többek között a leszívásról, a petefészek megcsavarodás megelőzéséről beszélnek és arra kérnek várj és majd "meglátjuk". Nem tudni még, hogy mi lehet az esetedben, de azért írok, ha mégis ciszta lehet a dologban...
Én sosem vártam. Ha más orvoshoz kerültem már tudtam, hogy mit kell "kérnem", mert elég volt hallgatni, hogy hát majd megvárjuk mikor jön meg és mikor tűnik el a ciszta.
A Norcolut nemű gyógyszert orvos írja fel. 10 napig kell szedni, majd ez után 3-4 nap múlva áttöréses vérzés jelentkezik. Ezzel egyidőben, vagy előtte x nappal a ciszták jól szoktak reagálni. Nálam kifakadtak, amit a Douglasban (kismedencében) levő folyadék és az uh is igazolt. Hogy az emelkedett hővel ez mennyire függhet össze nem tudom. De azt tudni kell, hogy a ciszta folyamatosan ösztrogént termel irtózatos mennyiségben.
Nekem itt volt cisztám:
Tünete csak a pecsételés volt, meg 1-2 nappal rövidebb luteális fázis (ez csak tipp). Szerintem nekem nincs cisztád, de egy látogatást megér a dokihoz.
Miből gondolod,hogy nincs cisztám?Nem bánnám,ha nem lenne:)
De a neten azt találtam,hogy a hő 2 esetben marad fent 14-16 napnál tovább,1.baba (sajnos negatív a teszt),2.ciszta:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!