Van itt olyan, aki úgy esett teherbe, hogy a görbéje nem mutatott egyértelmű ovulációt?
Létezik olyan, hogy nem jelzi a hő a tüszőrepedést?
Nem gondolom esélyesnek a babát a görbém alapján,menstruációm már jó ideje késik....
Akkor csinálj tesztet. A görbe se 100% (ahogy semmi sem az).
Amúgy engem is érdekelnének esélytelennek hitt görbés kismamák, épp egy esélytelen görbés hónapom van. :S
Sziasztok!
Nem nagyon értek a görbékhez sajnos de szerintem az enyém igen csak érdekes volt de még is itt van a pocaklakó!:-)
Szerintem semmi sem lehetetlen!Esetleg Ti is belinkelnétek a ti görbéiteket?
Drukkolok Nektek Nagyon!!!!!
7heteske
Az első válaszoló vagyok, itt az én görbém ha érdekel, de sajna katasztrófa, pedig nem ilyen zsokott lenni :S
11:50-es a tied amúgy nem rossz ám, csak hülye a ciklus.hu és rossz helyre húzta neked az ovut, de az LH tesztek megmutatták a jó időpontot!
Grat. :)
Köszi nektek! 11:50-é szerintem is szép, csak rossz helyre húzta be.... De a végeredmény a lényeg! Gratulálok!
Nekem sajnos normális ciklusom sincs, pedig már fél éve letettem a tabit....ezért nem is gondolok babára, csak mégis érdekelne járt-e így valaki?
Holnap megyek dokihoz, remélem okosabb leszek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!