Ma van a 43napom még semmi jele a menzeszemnek,1hete csináltam tesztet ami - lett. Ti csinálnátok a helyembe még egy tesztet? Lehet az elso még korai volt?
a menzeszem rendszertelen amióta abbahagytam a fogigátlot.
nem tudom mitévo legyek mennyek megint dokihoz? vagy elotte csináljak tesztet? szerintetek?
ok akkor várom a pénteki jelentkezésedet remélhetoleg jo híreket kapsz, jo eredményeket.
nekem a tablettát napi 1x kell szednem 19én kell elkezdenem 10napig, akkor az azt jelenti hogy a legnagyobb esélem a teherbeesésre szeptember 20,21 korul lesz? a menzeszem szeptember5 kezdodott és a kovetkezo meg oktober3.-án lesz, remélem jol számolom.
Szia!
Nem tudtam írni pénteken. Kicsit zsúfolt volt a nap. DE!!!
Baba sajna nincs, viszont megint volt egy petesejt, így tegnap, ma, holnap akció.
Viszont a Duphaston nem segített. A nyálkahártyám még mindíg csak 4 mm volt. Kaptam Utrogestant, ami már erősebb. Ebből napi 3x1 kell. Ha most sem sikerül, akkor vérvétel a mensi 3. és 21. napján.
Már meg akartam kérdezni, hogy nem fórumozol valahol? Akkor máskor is beszélgethetnénk. Persze, ha akarod. Én hoxás vagyok. Igaz voltam a ciklus.hu-n is, de ott már összeszokott csapat volt, így indítottam egy fórumot a hoxa.hu-n. PAnncsika néven vagyok. Ha érdekel keress meg. Hátha tudunk egymásnak segíteni. Persze, ha nem akarod, akkor sincs semmi baj, majd itt beszélünk.
Addig is minden jót kívánok neked és nagyon vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!