Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma van a 43napom még semmi...

Ma van a 43napom még semmi jele a menzeszemnek,1hete csináltam tesztet ami - lett. Ti csinálnátok a helyembe még egy tesztet? Lehet az elso még korai volt?

Figyelt kérdés

a menzeszem rendszertelen amióta abbahagytam a fogigátlot.

nem tudom mitévo legyek mennyek megint dokihoz? vagy elotte csináljak tesztet? szerintetek?

2009. aug. 26. 07:49
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
olvasom a válaszokat és Dalmi azt hiszem rosszat válaszolt, mivel a 10-es az érzékenyebb teszt, nem a 25-ös!
2009. aug. 27. 09:54
 32/54 A kérdező kommentje:
én még azért hétfon csinálok még egy tesztet mielott megyek a dokihoz. remélem mielobb osszejon.
2009. aug. 27. 10:10
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
8:03 vagyok. Soha nem fogom szerintem megtudni hogy miért nem látta uh-n. Annyit tudok hogy valami amerikai csodaszert akart adni hogy majd attól teherbe eshetek de ez a csodaszer kitisztít előtte. Az volt a szerencsém hogy nem volt a gyógynővényboltba az nap. Hétvége volt és fájt egy kicsit a hasam. Hirtelen sok vér jött belőlem. Hívtam a dokit azt mondta ez vetélésre utaló jelek. Készüljek egy tisztító műtétre de előtte meg néz uh-n. Mentem is hétfőn uh-ra és csodák csodájára ott volt a baba és már szívhang is volt. Az kiderült hogy ikrek voltak. Szóval a mai napig nem tudom hogy nem lehetett észre venni a babákat.Az igaz hogy szívalakú méhem van lehet az miatt. Na de a másik baba megmaradt és már 4 éves. Most 6 hetes vagyok remélem nem lesz gond.
2009. aug. 27. 13:01
 34/54 A kérdező kommentje:
akkor nagy szerencséd volt, gratulálok a babákhoz, reméljuk semmi gond nem lesz. vigyázz magadra.
2009. aug. 27. 13:48
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
nekem megjött :( 11 napos késés után :(
2009. aug. 27. 15:06
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én voltam aki a dokihoz ment 21 órára tegnap.

Sajna tényleg nem vagyok terhes, de......

-az nem olyan nagy(!?) baj, hogy kimaradt a mensim, mert előfordul(velem még sose). Nem volt peteérésem és ezért nem jött meg,

- de a ciklusom tovább folyt, mert egy petesejt már majdnem (12. napos a 14-ből ) érett volt. Várni kell holnapig és lehet, hogy sikerülne elcsípni!

-viszont a progeszterin szintem alacsony és a méhnyálkahártyám a normális fele (mm-ben), ezért írt fel Duphastont, amit a peteéréskor, vagyis holnap kell elkezdenem szedni, hogy a beágyazódást segítse,

- ha nem termékenyűlök meg, akkor a mensimnek kb. 3 hét múlva meg kell jönnie, de a bogyót tovább kell szedni.

Ennyi! De a doki nagyon rendes volt.

2009. aug. 27. 16:58
 37/54 A kérdező kommentje:

szia reméljuk sikerul elcsípnetek és megtermékenyul. én majd hétfon megyek dokihoz aztán majd írok de csak talán kedden fogok tudni.

sajnálom akinek megjott 10nap késés után, de ne add fel, sok sikert a kovetkezo hónapra.

2009. aug. 28. 15:05
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
sajnállak titeket.sok szerencsét a kérdezőnek.és majd írj hogy mi lett veled.én ma vagyok 8 hetes.szorítok nektek...Dalmi
2009. aug. 28. 22:01
 39/54 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

Én vagyok a 21 órás dokis.

Új hírek vannak nálunk. Muszály megosztanom veletek. Eddig azt hittem, hogy sok mindent tudok, most mégis tanácstalan vagyok.

Mint korábban írtam a doki talált egy szép petesejtet szerdán, ami elvileg a ciklus közepén járt.DE!!!!! Szombaton (vagyis ma ) megjött a mensim!!! Nem tudom, hogy ez, hogy lehet. Egyszerre van nálam peteérés és mensi!? Azt hittem pár szem bogyó és minden rendben lesz. (Bár két elhalt terhesség után túl könnyen ment volna.)

2009. aug. 29. 16:16
 40/54 A kérdező kommentje:

szia 21es hát ezt én sem értem.

én tegnap voltam dokinál megvizsgált azt mondta hogy menzesznek semmi látszatja de a progeszteron szintem alacsony, holnap kell mennem ultrahangra azt mondta meg kell nézni a petefészkemet meg a méhnyálka vastagságát. majd holnap írok.

2009. szept. 1. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!