Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma van a 43napom még semmi...

Ma van a 43napom még semmi jele a menzeszemnek,1hete csináltam tesztet ami - lett. Ti csinálnátok a helyembe még egy tesztet? Lehet az elso még korai volt?

Figyelt kérdés

a menzeszem rendszertelen amióta abbahagytam a fogigátlot.

nem tudom mitévo legyek mennyek megint dokihoz? vagy elotte csináljak tesztet? szerintetek?

2009. aug. 26. 07:49
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Dalminak gratulálok vigyázz magatokra, jo babavárást.
2009. szept. 1. 13:16
 42/54 A kérdező kommentje:

sziasztok

na voltam ultrahangon baba sajna nincs, a petefészkem nagysága rendbe de tobb a pete a kelleténél és az a probléma hogy peteérésem van de aztán a peték nem repednek meg, és ezért nincs talán menzeszem, vett még le vért aminek hétfon lesz eredménye akkor kell visszamennem és azt mondta hogy ezt lehet gyogyszerrel kezelni.

reméljuk a kovetkezo hónapban osszejon nagyon szeretnénk.

szorítok mindenkinek, sok sikert a kov. hónapban.

2009. szept. 2. 10:04
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, nekem júl. 19-én volt meg utoljára, eddig normális 26-28 napos ciklusaim voltak, pénteken voltam dokinál, az UH-n mindent rendben talált, a méhnyálkahártya 11 mm vastag volt, amire azt mondta, hogy lehet menszi vagy beágyazódás előtti, de babát nem látott, elküldött vérvételre, ma lett meg az eredmény, a hcg sajnos negatív, minden más a normális tartományban van, este fogok újra beszélni a dokival.

Nem értem, hogy hirtelen mitől borulhatott meg ennyire a menszim?

2009. szept. 2. 14:32
 44/54 A kérdező kommentje:

endokrinológusnál már voltál? mert nekem a pajzsmirigyem nem mukodik jol és Lthyroxint szedek.

mi a tapasztalatotok azzal a tablettával kapcsolatban ami elosegíti a pete megrepedését sajna nemtudom mi a neve, remélem nekem hétfon minden kiderul és végre osszejon szeptemberbe a baba. kaptam progeszteron injekciot hogy a menzeszem megjojjon, és akkor uj hónapot kezdunk.

2009. szept. 2. 14:37
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátló abbahagyása után, sokszor van olyan, hogy három, négy hónapig meg sem jön.De olyanról is hallottam, hogy fél évet késett, elment dokihoz, kapott gyógyszert, és rá 3 hónapra terhes lett!Úgyhogy van sok lehetőség:)!
2009. szept. 2. 17:09
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

M vagyok a 34. napon. A hőm fennt van és nem jött még meg. Viszont a teszt hétfőn még negatív volt. Itt a görbém. Szerintetek?

[link]

2009. szept. 2. 17:25
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

A 21 órás dokis vagyok.

Olvastam, h. valaki írta, h. a progesztron szintje alacsony. Nekem is az, Duphastont írt fel rá a doki.

A mensim még megvan, bár szerintem kevesebb, mint általában kellene lennie. Viszont már eddig olyan csokiszerű undorító "lötyi" volt, most meg egyértelműen vér. Az én dokim most konferencián van, de a jövő héten visszajön és elmegyek hozzá. Kíváncsi leszek mit mond.

Igaz, h. nehéz a sorsunk, így, babára várni, de vannak "fokozatok", mert ha a sok "vinnyogásom" közben a barátnőmre gondolok, akinak mind a két petefészke tele van cisztával és állítólag annyi hely sincs neki, ahol a pete megtapadjon. Vagy arra a kb. 7-8. hónapos kismamára, (akivel a missed ab.-om-kor találkoztam) akinek meg kellett szülnie a babáját, mert nem volt szívhangja. Hát az jut eszembe, h. az én bajom eltörpül az övék mellett. De! Örülök, h. nektek elmondhatom öszíntén mi is van velem, és megértetek, nem csak úgy csináltok, mintha érdekelne.

2009. szept. 2. 18:27
 48/54 A kérdező kommentje:

sajna a gorbéhez nemtudok hozzászólni mert én nem vezetek és fogalmam nincs milyennek kellene lennie. bocsi

a 21es igaza van oroljunk annak hogy nincs cisztánk, szegény barátnod nagyon sajnálom, mit fognak neki csinálni a cisztáival?

majd írd meg hogyan sikerul a kovetkezo hónapotok, majd én is jelentkezem.

2009. szept. 3. 10:04
 49/54 A kérdező kommentje:
ma voltam megint dokinál az eredmények végett, kaptam tablettat Lutenyl (olyan mint a duphaston) csak ezt 1szer kell bevenni naponta, 10 napig kell szednem. azt mondta hogy ettol nagyobb az esély a teherbeesésre. remélem igaza lesz. ti már hallottatok errol a tablettárol?
2009. szept. 7. 10:26
 50/54 anonim ***** válasza:

Nem hallottam a bogyódról, de a neten biztos utána tudsz nézni. Én is megnézem. Ha megtudok vmit majd leírom.

Én csütörtökön este megyek. Hátha mond vmit. Nekem eddig a Duphastont kellett szedni. Naponta 2x1-et. Nem tudom most mi lesz. Pénteken jelentkezem.

2009. szept. 8. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!