Ma van a 43napom még semmi jele a menzeszemnek,1hete csináltam tesztet ami - lett. Ti csinálnátok a helyembe még egy tesztet? Lehet az elso még korai volt?
a menzeszem rendszertelen amióta abbahagytam a fogigátlot.
nem tudom mitévo legyek mennyek megint dokihoz? vagy elotte csináljak tesztet? szerintetek?
jo reggelt mindenkinek
megcsináltam de sajna neg. lett. azt hiszem hétfon felhívom a dokimat meg még ma az endokrinológusomat hogy mit mond. azért koszi a drukkot és szorítok a tobbieknek is mielobbi babaáldásban
sziasztok!
nekem ma pont 10 napja, hogy késik! de a tesztek negák :( jó lenne, már tudni, hogy mi van!? semmi tünetem nincs...
Nektek?
olvasgatok itt és azt látom, hogy most nagyon sokunknak késik a mensije és, hogy a tesztek nagák! nem tudom, mi lehet?! remélem, nagyon-nagyon, hogy mindenkinél baba van a dologban!
vagy csak egyszerűen ennyit késik?! pedig tényleg nem szokott soha... na majd előbb-utóbb kiderül! de jobb volna előbb :D Uh-ra is csak jövő 7en tudok menni, addig meg.....????????
nekünk is 7 hetesen mutatta az uh.
előtte pár nappal lett a teszt poz.
lehet addig bujkált a drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!