Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erős bélmozgás vagy baba?

Erős bélmozgás vagy baba?

Figyelt kérdés

A karácsony alatt nagyon rendszertelenül étkeztem,inkább édességgel laktam jól nem pedig rendes étellel.

Úgy 3 napja időnként olyat érzek mintha valami mozogna a hasamba.

Most kezd el dolgozni a gyomrom?

Rendszeresen védekezünk a párommal és a menstruációm is rendszeres!

Szerintetek?

2012. dec. 28. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
most komolyan...bevallod, hogy rendszertelenül ettél, van menstruációd és védekeztek...szerinted mekkora az esély a terhességre? szerintem nulla...és a gyomorbántalmakra Karácsony után? 95%
2012. dec. 28. 11:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó tudom csak elég parás vagyok! :)
2012. dec. 28. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Kicsit olvasgass a terhességről, a magzat fejlődéséről. Amikor már te is érzed a magzatmozgást, addigra legalább két vagy három menstruáció kimarad. És már domboridik is a pocak addigra.

Para ellen hasznos fegyver a tudás.

2012. dec. 28. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
En csak a 3. honaptol éreztem a baba mozgását.
2012. dec. 28. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves 2.válaszoló!

Nem szerettem volna butának feltüntetni magam.Tudom a terhesség mivel jár és hogy milyen előjelei vannak normális esetben,hisz van egy 18 hónapos kislányom.

Egyszerűen csak a minap olvastam véletlenszerűen,hogy egy már kisgyermekes anyuka panaszkodott az erős bélmozgására és elment az orvoshoz aki felvilágosította,hogy 20 hetes terhes és mindez fogamzásgátló szedése mellett.

Természetesen ha ha továbbra is érzem a mozgolódást tesztelek!

2012. dec. 28. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!