Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » éreztem valamit, lehet a baba...

éreztem valamit, lehet a baba vagy még mindig csak a bélmozgás tréfál meg?

Figyelt kérdés

mintha rúgás lett volna ma kétszer is éreztem és tegnap is.

tudom, hogy ti ezt így nem tudjátok megállapítani...

viszont ha megkérlek titeket leírnátok nekem, hogy Ti mit éreztetek, valamint, hogy mikor?

15 hkm -első baba

2012. szept. 6. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
szia, elsőnél 16hetesen éreztem reggel nagy csendben olyat mint a bélmozgás, de tudtam h semmi szeleset nem ettem és onnantól figyelgettem, mintha pillangó lenne a méhemben, olyasmi volt. Másodiknál már le sem merem írni milyen korán éreztem ugyanezt, de ma vagyok 16hetes, egész egyértelmű hogy rúg. Pl amikor ugyanott 3*2 pukkanás,szabályos időközönként, az nem valószínű hogy bélmozgás, ahhoz túl szabályos. És főként este 10körül, meg reggel 5-6környékén, igaz, olyankor van csend, olyankor tudok rá koncentrálni. De első baba is este 10körül mozgott mindig intenzíven. Kérdésedre a válaszom pedig hogy szerintem a babát érezted, de pár nap és ha ugyanezeket érzed, egész biztos hogy a baba az:-) Gratulálok:-)
2012. szept. 6. 20:19
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

igazából most én is csendben voltam -se tv se rádió, semmi és olvastam... tegnap pedig este lefekvés után éreztem ezt, bár akkor ment a tv.

remélem már tényleg Ő volt :)

2012. szept. 6. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Együtt érzek veled!16. hét második baba mintha valamit éreznék!Még bizonytalan de azt hiszem ez már az lesz!Nekem olyan mintha apró pulzálás lenne a hasam alján!További boldog babavárást! :)
2012. szept. 7. 14:27
 4/7 A kérdező kommentje:

:)

köszi, neked is a legjobbakat :)

2012. szept. 7. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm én is! :)
2012. szept. 7. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy érezheted. Szerintem nem lehet összekeverni a bélmozgással. Én a 12. héttől éreztem (első baba), persze csak néha kb. minden 2. nap. Most 16 hetes vagyok :) 15 hetesen már bőven minden nap éreztem, esténként. Most már rendszeresen érzem és annyira jó!!! :D
2012. szept. 7. 20:51
 7/7 A kérdező kommentje:

sziasztok megint! mostmár 100% hogy a Picurka mozgott, azóta éreztem többször is :)

nagyon boldog vagyok :D

2012. szept. 9. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!