Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leendő anyukák! Mióta "próbálk...

Leendő anyukák! Mióta "próbálkoztok" a babával?

Figyelt kérdés
Mi másfél éve. Mindketten egészségesek vagyunk, csak valamiért még nem akar jönni :( Olyan fájdalmas várni, és csalódni minden hónapban...
2012. dec. 27. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Májusban hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta is szívunk az összezavarodott hormonrendszeremmel, valószínűleg amiatt nem jött még :(
2012. dec. 27. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Május óta :( előtte pedig 8 hónapig csak megszakítással + naptár módszerrel védekeztünk. (Úgy gondoltuk, nem baj, ha jön, de akkor még nem vágtunk bele élesben.) Most január 1-re nem várom. Szilveszter napján tesztelek is, hogy ihatok - e pezsgőt vagy nem...
2012. dec. 27. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez lesz a 8.próbálkozós hónapunk..:(
2012. dec. 27. 13:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen vizsgálatokon estetek már át? Hátha lenne valami ötletem még (sajnos van tapasztalatom).
2012. dec. 27. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
2 éve múlt novemberben...igaz, most az utolsó menstruációm nov 16-án jött meg...nem merek tesztelni :S
2012. dec. 27. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi december 8-án kezdtük el a babaprojektet... 2 napja kellett volna megjönnie. volt amikor görcsölt a hasam mintha megjönne de most a mai nap nem is fájt. Volt ilyen barnás nyák a wc-papíron.... nem tudom.. lehet hogy sikerült a baba... nagyon örülnék neki!!
2012. dec. 27. 19:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos mi is már régóta , 2 éve ... :((
2012. dec. 27. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi is másfél éve. Én már lettem hormonokra vizsgálva, ultrahanggal követték a peteérést, meg kaptam Duphastont, meg Closty-nak megfelelő gyógyszert (nem otthon élünk), de azt nem szedem, mert minél tovább szedem, annál jobban csökken az esély, és petevezeték átjárhatóságin nem voltam. Az orvos szerint az lenne a következő lépés. Mérem a hőmet, próbálkoztunk ovuteszttel, spontaneitással.

A férjem volt spermavizsgálaton, minden teljesen korrekt, nálam is. Egyszerűen nem akar sikeredni.

2012. dec. 27. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, nem baj, ha írok, nálam már nem aktuális. 2 éves a lányunk. 8 évig próbálkoztunk! Kitartás, remélem, mielőbb összejön mindenkinek! Kérdező, tudom, milyen érzés, nekem hónapokig nem jött meg, majd, mikor csalódtam, olyan rémes volt. És hány ilyen alkalom volt.

KITARTÁS!!!

2012. dec. 29. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, én voltam hormonvizsgálaton, párom is volt orvosnál, végül meddőségi kp-t javasoltak. ( ahová nem mentünk el a végén)
2012. dec. 29. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!