Akik már régóta próbálkoztok babával, de nem jön, hogyan kell "nem gondolni rá", és "nem görcsösen akarni"? Mert mindenhol ezt hallom, de nem értem hogy hogy lehet valamit nem akarni, amire mindennél jobban vágysz?
Van akinél bejön, van akinél nem. Inkább lelki okai vannak.
Nekem bejött. Nem az hogy nem gondolok rá görcsösen, mert hat évet vártunk a babára. Sőt! Egyre görcsösebben gondoltam rá. Mindent kipróbáltam, mindent megtettem. Ennek a nagy akarásnak az lett a vége, hogy kiderült egy vérvételből véletlen, hogy gond van a pajzsmirigyemmel, kaptam rá gyógyszert, más problémák is kiderültek, és még görcsösebb lettem, nagyon akartam, és végül sikerült. :) Nem lehet nem akarni egy babát, nem lehet nem gondolni rá, ha bármivel is megpróbálod lefoglalni lekötni magad, tudat alatt ott fog motoszkálni, és vissza-visszatérni.
Én már ezt törbbször leírtam itt, és általában nem értettek velem egyet a többiek, de nem baj. Nekünk 6 év alatt sikerült, meddőségi kezelés lett a vége. Engem is traktáltak ezzel a hülye szöveggel, hogy azért nem sikerül, mert rágörcsölök. Hát nem azért nem sikerült. Nagyon nem valószínű, hogy teherbe estem volna a kezelések nélkül.
Én azt mondom, hogy 1, max. másfél évig érdemes valóban nem ezen agyalni, hanem élvezni az életet, szeretkezni. De utána el kell menni meddőségi szakemberhez.
Sok sikert nektek is.
2-es vagyok.
Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a fenti véleményem után mindig megkaptam több embertől, hogy márpedig neki egy ismerősének az ismerőse úgy esett teherbe, hogy már feladta, nem erre gondolt és hopp egyből terhes lett. Erre én meg azt mondom, hogy persze van ilyen, de ez a ritka, kivétel. Ha valakinek gondja van, az általában nem oldódik meg magától. Illetve évekig nem várunk a csodára.
Nem gondolni rá !
El kell menni nyaralni ,kirándulni(Ha lehet kb. peteéréskor)
Belekezdeni valami nagy dologba (pl. építkezés, lakásfelújítás diplomaszerzés, tanulás stb...)
Az utolsó válaszolóhoz annyit fűznék hozzá, hogy ellentmondásos vagy kicsit. Ha peteéréskor menjen el nyaralgatni, akkor megint ott van ahol a part szakad, mert kiszámolgatja szépen, hogy mikor van peteérése, elmegy,aztán el van, és hazaér,megint csak reménykedik hogy na vajon sikerült-e.. Én így gondolom. Bocsánat az off-ért.
Egyébként szerintem is hülyeség, ha nem gondolsz rá, majd akkor fog jönni! Én azt vallom, ha valamit nagyon szeretnél, azért tegyél, és ha nagyon szeretnéd,akkor jönni is fog! :) Sok sikert!!
Ez mondjuk attól függ mióta próbálkoztok.- Ha még egy éven belül vagytok akkor ne számolgasd még az ovut csak egymást szeressétek. Ha fél egy év eltelt akkor viszont én eüsként azt javaslom, hogy érdemes lenne elkezdeni a kivizsgálásokat. Vérvétel nőgyógyászati illetve a párodat is, hogy nála minden rendben van e.
Persze nagyon nehéz tudom mert nekem most egy cipőben járunk mert most szeretnénk a lányomnak tervért igaz nagyon az elején járunk de már most csak rajta és a lányomon jár az eszem mi lesz hogy lesz stb. Pedig még meg sem fogant a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!