Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hogy viseli, ha baráti...

Ki hogy viseli, ha baráti körében valaki bejelenti, hogy babát vár, te+a pároddal már hosszabb ideje próbálkoztok sikertelenül?

Figyelt kérdés

sziasztok, lassan 2 éve próbálkozunk és még semmi, azóta már számtalan ismerősöm szült meg, lett terhes.

Úgy érzem sajnos egyre nehezebben viselem, olyan rossz ,mert nem akarok így érezni, de olyan dühös tudok lenni a sorsra... és olyan nehéz ilynor mosolyogva gratulálni másnak... :( ti ezt,hogy viselitek?

2012. okt. 31. 23:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekünk is évek kellettek míg összejött a lányunk, ne add fel!!! Végül teljesen spontán történt, amint elengedtem picit magam, nem szabad görcsölni! Jónás módszerrel sikerült, szóval én nagyon ajánlom!Gyógyteákat próbáltad amik peteérést indukálnak? Amikor nekünk sem jött össze egyébként én is ezt éreztem, ez teljesen természetes, hisz nehéz a szíved emiatt!!! De mindig arra gondoltam, hogy eljön még a mi időnk, és így is lett:)
2012. okt. 31. 23:19
 2/14 anonim ***** válasza:
39%

Szia! A helyzetem hasonló, és a húgom, plusz kb. 5 kolléganőm terhességét néztem végig azóta :S

Eleinte irigy voltam, azt hiszem ez a jó kifejezés.

Most már lenyugodtam, lehet, hogy "tagadás" de arra jutottam, lehet, hogy nem mindenkinek kell gyerek. Lehet pl. munkára koncentrálni helyette, utazni, tanulni, stb. Nem tudom, hogy tényleg én szeretnék-e gyereket, vagy csak szeretnék megfelelni a világ általi elvárásoknak.

2012. okt. 31. 23:22
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi hozzászólásokat, csak olyan nehéz, sokszor sírni tudnék. Meg már megijedek saját magamtól, mert néha már olyan dühös vagyok, hogy rosszat kívánok magamba a pont terhes ismerőseimnek - és ez is úgy bosszant. Mert nem szabad ilyennek lenni tudom,de már annyit csalódtam és most már nem csak az bánt,hogy nekünk még mindig nincs baba,de már az is,hogy ha másnak van , akkor már attól is rosszul érzem magam.- és még mosolyogva gratuláljak ... :(( nagyon magam alatt vagyok
2012. okt. 31. 23:27
 4/14 anonim ***** válasza:
MI 8 évet vártunk a kisfiúnkra. Férjem nagyon nehezen viselte, nem bírt más gyerekre nézni, és mondta is akkoriban, hogy hozzánk se jöjjön gyerek. Két év még nem hosszú idő, de menjetek el kivizsgálásra. Nálunk a férjemet kellett kezelni.
2012. okt. 31. 23:31
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
A mások gyerekére gondolj úgy, hogy vele is lehet játszani, babázni, viszont nem kell pelenkázni, orvoshoz vinni, aggódni érte, stb. :)
2012. okt. 31. 23:32
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy még a sors úgy döntött, tanulnod kell egy-két leckét a témában. Ha közeli ismerősöd vár babát, kicsit vegyél részt a dologban, menj vele vásárolni, ilyesmi. Ezzel levezetheted egy kicsit a babázós energiáidat.
2012. okt. 31. 23:34
 7/14 A kérdező kommentje:

Voltunk mar dokinal, mindent rendben talaltak mindkettonkkel. Az is nehez,hogy mindenki folyamatosan kerdezgeti, hogy ,,na van mar baba?,, es mar legszivesebben ugy leuvoltenem oket ilyenkor....

Nem tudom mi lesz, lesz e valaha babank...

2012. nov. 1. 00:00
 8/14 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Mi is nagyon régóta szeretnénk babát, úgy néz ki nekünk egyáltalán nem fog sikerülni. A környezetünkben sok baba született közben. Én mindig örülök nekik, hiszen nem tőlünk vették el! :-)

2012. nov. 1. 05:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is nagyon rosszul érzem magam emiatt. És az még csak egy dolog, hogy az ismerőseim sorra teszik fel a közösségi oldalakra a pocakos és a kisbabás képeiket, de azt is végig kellett élnem, hogy két ismerősöm esett teherbe véletlenül és ment abortuszra. Na az volt az igazán fájdalmas, mert én meg mindennél jobban vágyom egy babára.
2012. nov. 1. 07:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen megertem az érzéseidet.. ezen megyek at én is 2 éve! Mindenki a kornyezetemben szül vagy éppen babásodik! Sokszor siro görcsöt kapok ithon....fáj h.nem sikerül.

Teljesen megertelek...Én néha avval buzditom magam h.leget h.picit komolyodnom kell...és utánna jönni fog!

Sok.erőt kívánok!!!!Biztos neked is sikerül majd!

2012. nov. 1. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!