Több mint 1 éve próbálkozunk a babával sikertelenűl, mi a teendő?
El kell menni dokihoz és megmondani. A görbét vidd.
(Egyébként megmutathatnád, hátha mi is tudunk vmi okosat mondani).
Először vszínűleg a párodat fogják kivizsgálni, mert az egyszerűbb. Ha nála minden rendben, akkor nálad megnézik a hormonokat, hogy van-e peteérés.
Hát menj el kivizsgálásra, de a négy görbédből csak egy-kettőn volt peteérés. Ha régebben sem volt, akkor nem csoda, hogy nem lettél még terhes.
Mindenképp vizsgáltasd ki magad.
Azt mondták hogy a pajzsmirigyeddel lehet gond? Csak mondták és kész, nem küldtek tovább????
Egy egyszerű vérvétellel kimutatható hogy van-e pajzsmirigy problémád. Ha túl magas, vagy túl alacsony befolyásolja a ciklusod is, és minden más problémát okoz.
Mi 6 (!) évig vártunk babára, minden vizsgálaton túl voltunk, és minő véletlen hat év után jutott az orvos eszébe hogy nézzen egy TSH-t (pajzsmirigy), aminek az értéke magas lett. Elmentem endokrinológushoz, kaptam gyógyszert, és három hónap múlva lett egy szép pozi tesztem. Mióta kiderült mi a problémám, és szedem a letroxot nagyjából beállt normálisra a ciklusom is.
A háziorvos is el tud küldeni TSH-ra. KÉrj egy beutalót, mond hogy endokrin magánrendelésre mész, és kérik hogy friss TSH-t vigyél. Ha nomális a dokid elküld. Az értéknek 2 alatt kell lenni .
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!