Lombikosok, mi a teendő amikor eldőlt hogy csak így lehet babánk?
Keresel egy intézetet és dokit választassz. helyenként függő a várólista és dokinként is. A pote-n nem kell várni, csak addig amíg a viszgálatok elékszülnek. A Kaáliban a jobb dokiknál 1 év vagy még több.
Átjaárhatósági általában 1 éven belüli kell legyen.
Köszönöm. Legalább kicsit jobban átlátom.:) Hű... igen, végülis minek átjárhatósági, ha beültetés lesz, erre nem is gondoltam. Sajna az én hormonjaimmal is vannak gondok, A Closti megette a nyálkahártyám, így eddig Merionalt kaptam. Az szerintem nagyon bevált. Eddig repesztő sem kellett. Viszont progipótlás igen, Womens cream, és Utrogestan 2*2. ÉS Merckformin, diéta, és D vitamin...
Viszont most 4.8m/ml a spermiumszám, de az ezem kívül egész tűrhető a helyzet. Eddig fordítva volt, alig volt mozgó, volt egy csomó éretlen, stb, de bőven 20m/ml felett volt. De folyton változik ez a 4. andrológiai vizsgálat. Még van egy utolsó orvos, aki még egy utolsót próbálkozik azt mondta, 4-6 hónap múlva leszünk csak okosabbak (most baci is, van, azt kiírtjuk, aztán vagy várunk és gyógyszer, vagy csak gyógyszer. Passz. Ja, és még várjuk a hormonlabor eredményét, eddig azt senki sem kért sajnos. Szóval lehet hogy még fél év mire kiderül hogy tüszőérlelés után spontán, vagy inszem, vagy lombik. Jelenleg ezzel a spermaszámmal csak a lombik jöhet szóba, de egyenlőre teszünk még egy utolsó próbát, hátha....
Sok szerencsét nektek is, mostmár csak jó helyre megy az a baba, mert úgy tűnik hogy nagyon akarja, csak valahogy eddig mindíg rosszul alakult. A méhen kívüliről egyébként én is tudnék mesélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!