Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hogy viseli, ha baráti...

Ki hogy viseli, ha baráti körében valaki bejelenti, hogy babát vár, te+a pároddal már hosszabb ideje próbálkoztok sikertelenül?

Figyelt kérdés

sziasztok, lassan 2 éve próbálkozunk és még semmi, azóta már számtalan ismerősöm szült meg, lett terhes.

Úgy érzem sajnos egyre nehezebben viselem, olyan rossz ,mert nem akarok így érezni, de olyan dühös tudok lenni a sorsra... és olyan nehéz ilynor mosolyogva gratulálni másnak... :( ti ezt,hogy viselitek?

2012. okt. 31. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi 5 évig próbálkoztunk, közben a környezetemben, munkahelyen sokan terhesek lettek vagy nem tervezetten vagy az első próbálkozásnál. Én is nagyon nehezen viseltem, aztán az 5. év végén elengedtem ezt az érzést, úgy voltam vele, hogy ha nem lesz babánk, akkor utazgatunk és majd babázunk a keresztgyerekekkel, nekünk ez jutott. Abban a hónapban sikerült (ciklusom egyáltalán nem volt, norcolut utáni megvonásos vérzésem volt, hogy egy nagy ciszta eltűnjön)... Szóval nem szabad feladni, de próbáld meg kicsit elterelni a gondolataidat.
2012. nov. 1. 13:37
 12/14 A kérdező kommentje:
nálam az a gond, hogy másfél évig nem is érdekelt, nem görcsöltem rá,mert tudtam,hogy az nem tesz jót. De most már kezdek györcsössé válni, hogy ha eddig lazán álltam hozzá és mésem, akkor mi a f...om lehet a gond. A doki sem foglalkozik már velünk ,mert megvizsgáltk és azt modják minden rendben mindkettőnkkel. Ezt hihetetlen.
2012. nov. 1. 18:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem eljön az az idő,mikor már nem érdekel...!

Sajnálni nem sajnálom tőlük,úgy sziven üt csak egy kérdésen van mindig...nekem mikor sikerül!

Ja és a tesóm most másodszor terhes ez idő alatt és imádom a kisfiát!

2012. nov. 1. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a masik oldalon vagyok. Barátnőmék próbálkoznak 7-8 hónapja nem jön nekik, nekünk pedig gyógyszer mellett becsúszott ketteske(akinek nagyon örülünk). Baratnőm volt az első akinek elmondtam,azt mondta hgy juj nagyon örül,meg hogy nem féltekeny és semmi...azóta egyszer ha talalkoztunk, nem keres, nem hív, nem ír, semmit sem oszt meg velem(pedig előtte naponta beszeltünk, vihorasztunk, moziba jartunk, mindent egymassal osztottunk meg)..teljesen kizart az eletebol. Ha en keresem, udvariasan valaszolgat, nem erdeklodik,semmit sem akar tudni...nem hibaztatom,de nagyon rosszul esik, nem en tehetek rola, hogy en rögtön babasodom, ö meg nem....sajnalom, hogy ennyit ert a baratsagunk:-( neked kitartast, remelem azota összejött a picike!
2013. ápr. 20. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!