31/36 anonim válasza:
Gratula gondolok rád. . Mi ma mondjuk el, hogy 6 hetes kismamam vagyok a családnak. :)
32/36 A kérdező kommentje:
Én 4+1 hkm vagyok, de még nem látott orvos. Mikor érdemes menni? Te már voltál? Párodnak hogy mondtad el? Mit szólt hozzá?
2012. dec. 24. 11:04
33/36 anonim válasza:
Januárban menj dokihoz,addigra már lesz szívhang is.
Na,kell ennél szebb karácsonyi ajándék?
Majd írd meg,hogyan reagált a párod!
34/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szóval, megkapta a kis zoknit és egy digitális clear blue terhességi tesztet. Nem értette, aztán megkérdezte, hogy ez biztos? Mondtam, hogy igen. Erre ő, hogy ezt még fel kell dolgoznia. Ma reggel kelek, hát takargat be, mondván,hogy megint kitakaróztam, pedig már nem csak magamra kell ám vigyáznom, vigyázzak jobban. :-)
Az én arcomról meg le sem lehet törölni a vigyort. Hihetetlen érzés.
2012. dec. 25. 07:24
35/36 anonim válasza:
:-D hát igen ezt a férfiaknak fel kell dolgoznia,ők nem élik át azt amit majd Te.Érzed ahogy növekszik a pocakodban egy kis élet,ezt a férfiak ugye el sem tudják képzelni.Mikor én vártam a császárra,megkérdeztem a férjem mit szól hozzá hogy 1 óra múlva már 3-an leszünk.Azt mondta hogy még most sem fogta fel.Mikor megszületett a kisfiam még akkor is furcsa volt neki hogy már nem csak ketten vagyunk.Most 6 hónapos,és valamelyik nap mondta a férjem,hogy egy napot nem tudna nélküle elképzelni.Boldog babavárást,vigyázz magatokra,ne parázd túl a dolgokat,és Kellemes ünnepeket!
36/36 anonim válasza:
Szia, Kedves Kérdező! Mi történt veletek azóta? Kisfiú vagy kislány lett a babátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!