Pozitív vagy negatív?
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Nov.12-én jött meg legutóbb, azóta semmi. Dec. 15-én csináltam második vizeletből egy Corax tesztet, bizonytalan 2. csík meg is jelent, de nem 5 perc után, hanem volt vagy negyed óra.
Másnap reggel első vizeletből csináltam egy X-epil tesztet, itt is megjelent a második csík, de még mindig bizonytalanul. Aztán nem bírtam magammal, és este megcsináltam az X-epil második felét, és szerintem és Párom szerint is az estin vastagabb a csík, mint a reggelin.
Azért félek, mert érzek folyamatosan "meg akar jönni" görcsöket. Ez természetes? Jan.3-ára kaptam időpontot a dokinál. Addig meg felvásárolom a teszt gyártó gyárat :)
Küldöm a tesztekről a képeket.
Mindegyik pozitív.
Azért halvány, mert még nem termelődött elég HCG a szervezetedben.
Néhány nap után már sokkal erősebben fog látszódni, de azért nem kell többet venned, a halvány pozitív teszt is pozitív teszt.:)
Köszönöm a válaszokat! :) Akkor megpróbálok megnyugodni, és bízni abban, hogy nem lesz baj! :)
Ennél boldogabb Karácsonyunk nem is lehetne! :))
Nektek is nagyon Boldog Karácsonyt!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!