Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív?

Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek segítsetek!

Nov.12-én jött meg legutóbb, azóta semmi. Dec. 15-én csináltam második vizeletből egy Corax tesztet, bizonytalan 2. csík meg is jelent, de nem 5 perc után, hanem volt vagy negyed óra.

Másnap reggel első vizeletből csináltam egy X-epil tesztet, itt is megjelent a második csík, de még mindig bizonytalanul. Aztán nem bírtam magammal, és este megcsináltam az X-epil második felét, és szerintem és Párom szerint is az estin vastagabb a csík, mint a reggelin.

Azért félek, mert érzek folyamatosan "meg akar jönni" görcsöket. Ez természetes? Jan.3-ára kaptam időpontot a dokinál. Addig meg felvásárolom a teszt gyártó gyárat :)

Küldöm a tesztekről a képeket.

[link]

2012. dec. 17. 17:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!! :)

Én is nagyon GRATULÁLOK Neked!!!! :)

Remélem könnyen meg fog születni a Babócád! :))

2012. dec. 17. 18:52
 12/19 anonim ***** válasza:
szia, gratulálok ezek mind egyértelmű pozik. max később volt ovud mint ahogy számoltad és azért halványabb még, de lesz az erősebb is. én is piszkosul görcsölök, fel is lettem zavarva az ágyba, pihizni! boldog babavárást!!!
2012. dec. 17. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Pozitiv es a gorcsok termeszetesek mert tortenik odabent az ELET!!Vegyel magneB6 ot az majd enyhit rajta.
2012. dec. 17. 22:49
 14/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!!! :)

Igazából annyira nem vészes a görcsölés, inkább csak furcsa, hogy a mellem is úgy fáj, mint amikor meg akar jönni, ugyan olyan érzékeny is, és a görcsök is dettó ugyan olyanok! Ezért rémültem meg egy kicsit, de 3 teszt csak nem csap be....remélem! Annyira várom már, hogy menjünk dokihoz!! :))

2012. dec. 17. 23:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok én is Neked!!! Vigyázz nagyon magadra és a Babádra is!! :) Hányadik hét??
2012. dec. 17. 23:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Én 22-én megyek tesztelni a bnőmet, h vár e babát, de én nem támogatom a dolgot, mert még nem akarok apa lenni :(.

Mennyi idő alatt jött össze a baba?

2012. dec. 18. 04:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ez pozitív :):) Szép karácsonyi ajándék
2012. dec. 18. 07:26
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!! Tényleg ez a legszebb karácsonyi ajándék!!! :)

Hát mi már 6 éve vagyunk együtt, ebből 3 évig szedtem a gyógyszert, aztán abba hagytam, de ekkor vettek fel fősulira, îgy csak óvatosan tettük a dolgunkat :). Most határoztuk el, hogy Babát szeretnénk, mert most januárban fogok államvizsgázni, és hála az égnek össze is jött! :)

Állj a barátnőd mellett minden esetben, mert ez egy csodálatos érzés! Mi legszìvesebben kiordìtanánk a világba, hogy hé emberek szülők leszünk!!! De majd csak a nőgyogyi után! :)

2012. dec. 18. 09:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia, pontosan ugyan így vagyok én is nekem is nov. 12én volt meg utoljára.

Én most egy kicsit barnáztam, úgyhogy nagyon félek, pénteken megyek dokihoz, megírom, hogy mi lett velem, ha gondolod.

Petra :)

2013. dec. 18. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!