Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez most pozitív...

Szerintetek ez most pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. dec. 23. 09:28
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
igen, jól látható pozi. gondolom még nem vártad meg a mensi nemvárt napját a teszttel, de ez így is egyértelmű pozi!!!
2012. dec. 23. 09:31
 2/36 A kérdező kommentje:
Elvileg 24-re nem vártam, nem is várom. 11. dpo-n vagyok ma. Tegnap totál negatív volt. Ma meg ilyen. Hihetek Neki? Nem akarom beleélni magam még.
2012. dec. 23. 09:33
 3/36 Mara Acoma ***** válasza:
Szép karácsonyi ajándék nektek, gratulálok :)
2012. dec. 23. 09:40
 4/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tényleg kismama vagyok???? Le sem lehet törölni a vigyort az arcomról. A Páromnak is elmondhatom? Ez már biztos? Nem akarom úgy bejelenteni, hogy nem is biztos. Szerintetek?
2012. dec. 23. 09:43
 5/36 anonim ***** válasza:
Pozitív kb 3 hetes a terhességed!:)
2012. dec. 23. 09:46
 6/36 A kérdező kommentje:
November 24.-én kezdődött ez a ciklusom. Akkor is még csak három hetes lehetek? Nem tudom ám, hogy ez hogyan kell számolni. Első baba (tervezett), első hónapban. Még mindig nem fogom fel.
2012. dec. 23. 09:54
 7/36 anonim ***** válasza:

Menstruáció előtt máris ilyen teszt?!

Vigyázz magatokra kismama!

Én még holnap reggel tesztelnék,és csak utána mondanám el a páromnak!

1 hetes kislány anyukája

2012. dec. 23. 09:58
 8/36 anonim ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid?
2012. dec. 23. 09:59
 9/36 anonim ***** válasza:

Na ezt még én is látom.

Most tuti hogy terhes vagy, a párodnak nyugodtan elmondhatod. Ha nem vagy babonás akkor a családnak is. De gondolom tisztában vagy vele hogy az elsö 12 hétben a vetélés aránya nagyon magas.....

A ciklus elsö napjától (vagy is az utolsó mensid elsö napjától kell számolnod a terhességi heteket. Erröl a neten ezer oldalon ovashatsz. vagy is az elsö napod nov 24-én volt, hivatalosan innetöl vagy terhes. ìgy hivatalosan 4 hetes terhes vagy.

2012. dec. 23. 10:00
 10/36 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy a Párom nagyon szeretne egy bögrét. Az nagyon béna ajándék, ha egy kis zoknit és a tesztet beleteszem a bögrébe, és úgy csomagolom be? Úgy is tudni fogja, hogy bögre, mert egy nagyon szép bögre, úgy néztük ki, viszont majd meg fog lepődni, hogy van benne valami. Szerintetek?
2012. dec. 23. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!