9. Nem szoktad látni amúgy a nagyon halványakat?
Ez erős ahhoz képest, hogy nem várt napja még hátra van?
A ciklusaim egyszer 28 napos volt, egyszer meg 37. Szóval össze vissza. Ovu tesztet használtam a ciklus 9. napjától egészen, amíg pozitív lett. Ezért tudtam, hogy mikor van a "jó" időpont. Még ezerszer meg fogom kérdezni, de ez akkor most tényleg azt jelenti, hogy terhes vagyok?
Sosem voltam még így... :-)
Alig várom, hogy elmondjam a Páromnak, de a holnap reggeli tesztet még megvárom. Az ajándékról mi a véleményetek?
Gratulálok:-).
Nagyom jó, aranyos ötlet. A párod nagyon meg fog hatódni:-).
Gratulálok:-).
Nagyom jó, aranyos ötlet. A párod nagyon meg fog hatódni:-).
Nem az az érzelgős típus, de szerintem biztos, hogy könnybe lábad majd a szeme. :-)
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat! Még kell egy kis idő, hogy felfogjam, de a holnap reggeli tesztben bízom, hogy erősödik, hiszen az lesz a karácsonyi ajándék a kis zokni mellé.
Nem értem miért kellett lepontozni amikor az én véleményemet írtam le, hiszen nem vagyunk egyformák. Nekem is volt októberben ennyire halovány tesztem és sajnos rá tényleg meg is jött. A kérdező kérdésére válaszoltam ami velem megtörtént. Viszont ami tény. Most 6 hetes terhes vagyok és lássatok csodát szépen erősebbet is teszteltem mint előtte.
Kérdező amit az előbb elfelejtettem írni, hogy szorítok, hogy nálatok baba legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!