Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez most pozitív...

Szerintetek ez most pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. dec. 23. 09:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Hű,ez jó ötlet!
2012. dec. 23. 10:01
 12/36 A kérdező kommentje:

9. Nem szoktad látni amúgy a nagyon halványakat?

Ez erős ahhoz képest, hogy nem várt napja még hátra van?

A ciklusaim egyszer 28 napos volt, egyszer meg 37. Szóval össze vissza. Ovu tesztet használtam a ciklus 9. napjától egészen, amíg pozitív lett. Ezért tudtam, hogy mikor van a "jó" időpont. Még ezerszer meg fogom kérdezni, de ez akkor most tényleg azt jelenti, hogy terhes vagyok?

Sosem voltam még így... :-)

Alig várom, hogy elmondjam a Páromnak, de a holnap reggeli tesztet még megvárom. Az ajándékról mi a véleményetek?

2012. dec. 23. 10:03
 13/36 anonim ***** válasza:

Gratulálok:-).

Nagyom jó, aranyos ötlet. A párod nagyon meg fog hatódni:-).

2012. dec. 23. 10:05
 14/36 anonim ***** válasza:
Gratulálok!:)
2012. dec. 23. 10:05
 15/36 anonim ***** válasza:

Gratulálok:-).

Nagyom jó, aranyos ötlet. A párod nagyon meg fog hatódni:-).

2012. dec. 23. 10:06
 16/36 A kérdező kommentje:

Nem az az érzelgős típus, de szerintem biztos, hogy könnybe lábad majd a szeme. :-)

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat! Még kell egy kis idő, hogy felfogjam, de a holnap reggeli tesztben bízom, hogy erősödik, hiszen az lesz a karácsonyi ajándék a kis zokni mellé.

2012. dec. 23. 10:07
 17/36 anonim ***** válasza:
53%
Halványan de ott a második csík. Viszont még várjál a nagy örömmel mert nekem is volt egyszer ilyen halvány tesztem és utána pár napra meg is jött. Pár nap után tesztelj ismét akkor biztosan erősödni fog.
2012. dec. 23. 10:11
 18/36 anonim ***** válasza:
55%
sosem értettem, akinek ennyire fontos, hogy pozit teszteljen, miért nem vesz normális tesztet? Azért mert 200 Ft-tal többe kerül?
2012. dec. 23. 10:26
 19/36 anonim ***** válasza:
Én vagyok az aki írta kb 3 hetes a terhességed, én most vagyok 9 hetes 1 napos terhes, de viszont az utolsó menstruációm október 9.-én volt, mivel kisebb a terhesség annak nem felel meg, így nem is lehet az utolsó menstruációmtól számolni.
2012. dec. 23. 10:57
 20/36 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kellett lepontozni amikor az én véleményemet írtam le, hiszen nem vagyunk egyformák. Nekem is volt októberben ennyire halovány tesztem és sajnos rá tényleg meg is jött. A kérdező kérdésére válaszoltam ami velem megtörtént. Viszont ami tény. Most 6 hetes terhes vagyok és lássatok csodát szépen erősebbet is teszteltem mint előtte.

Kérdező amit az előbb elfelejtettem írni, hogy szorítok, hogy nálatok baba legyen.

2012. dec. 23. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!