Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez most pozitív...

Szerintetek ez most pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. dec. 23. 09:28
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Nem tudom, hogy ki pontozott le, ellnézést kérek érte, nem én voltam, és szeretném megkérni, aki tette, hogy fejezze be.

Én is nagyon remélem, hogy baba. Holnap reggel tesztelek megint, ha az erősebb pozitív, akkor meg a kis bögrébe a zokni mellé a bögrébe.

2012. dec. 23. 11:17
 22/36 anonim ***** válasza:
Tuti pozitív.az enyém is ilyen volt tavaly nem várt előtt.Most az ágyában alszik a 6 hós kisfiam.Írd meg légyszi mit mondott a párod!
2012. dec. 23. 11:43
 23/36 anonim ***** válasza:

Pozitív! Gratulálok! :)

Nekem is ilyen volt a nemvárt napon, aztán összesen 7tesztet csináltam és napról-napra erősödött. Nagyon szép Karácsonyi ajándék!

Azért még reggel tesztelj egyet az első vizeletből és ha az is hasonló vagy erősebb, akkor mehet a bögrébe.

Majd írd meg mi volt és hogy mit szólt a párod :)

Kellemes Karácsonyt nektek!

2012. dec. 23. 13:38
 24/36 A kérdező kommentje:

Mindenképpen megírom, hogy mit mondott, illetve reggel, amint teszteltem, felteszem a képét. Remélem, hogy lesztek délelőtt és megmondjátok a véleményeteket!

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2012. dec. 23. 16:14
 25/36 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2012. dec. 23. 19:54
 26/36 anonim ***** válasza:
Várjuk a képet!:)
2012. dec. 24. 08:26
 27/36 A kérdező kommentje:

Megcsináltam a mai reggeli tesztet is, íme a képek róla:

[link]

/DSCF0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[link] /DSCF0003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megyek még gyors a dm-be, veszek egy digitálisat is, hogy biztos legyen, és este biztosan elmondhassam a Páromnak.

2012. dec. 24. 09:17
 28/36 A kérdező kommentje:

Újra, valami nem volt jó az előbb:

[link]

[link]

2012. dec. 24. 09:19
 29/36 anonim ***** válasza:
Kismami!!!:)
2012. dec. 24. 09:25
 30/36 A kérdező kommentje:

Csináltam még kettőt, egy digitális, egy normális.

[link]

Most már elhiszem. A digitális megy a fa alá este. Majd megírom, hogy mi volt a reakció. Tervezett baba, de gőzöm sincs, hogy mi lesz a reakciója az én Kedvesemnek. :-)

2012. dec. 24. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!