Most akkor hogy is van ez? Kezdem feladni az egész dolgot? Mit is figyeljek akkor? Hőt. Nyákot. A sors úgy látszik nem segít ebben.
Figyelt kérdés
Ha sikerült a teherbeesés akkor a nyák termelése is abbamarad? vagy az azért tovább is megvan a pé környékén? Nekem általában egy napig van nyákom azért kérdezem, mert ebben a hónapban furi volt. Szombaton volt, vasárnapra elmúlt. Hétfőn volt pém ( a hőm, a ciklus.hu, a számolásom szerint), majd hétfő délután egyszer észleltem még és kedden este(amikor már biztos hogy elhalt a petesejtem.) Hétvégén együtt voltunk a párommal sajna csak szombat és vasárnap este(elvileg a hétfő hajnali pé hez jó). Szombaton a nyákom miatt főleg jó hogy együtt voltunk azt hiszem. Bár most is érzem hogy nem sikerült(mint már hónapok óta). A kérdésem az hogy a szombati nyákból még becsúszhat a baba hétfő reggelig? miért maradt ki egy nap a nyáktermelésemből?2008. máj. 29. 08:14
1/5 anonim válasza:
Nem tudom mi történt nálad. Ha nagyon szeretnél babát és bizonytalan vagy a peteérés pontos napjában, akkor nézd legközelebb vizeletteszttel , ha kb tudod mikor van akkor könnyebb. Attól még most is sikerülhetett, csak a sok csalódás miatt nem fogod elhinni amíg nem lesz pozitív egy teszted. Sajnos minden hónapban meg kell várni, hogy elmarad -e a mensi, vagy ha nem akkor nem gyengébb-e és utána teszt . Addig nem tudunk sokat mondani, csak hogy drukkolunk!!Amit leírtál napokat aszerint lehet baba, de annak meg kell tapadnia, és ha ez tartósan nem sikerül keress fel dokit.
2/5 anonim válasza:
az a bajod, hogy túlságosan szeretnéd azt a babát. mióta próbáljátok? én pl. nem mérek hőt, nem figyelgetem a naqpokat. egyszerüen szeretkezünk, és kész. legyél kicsit türelmesebbb.nyugi.
3/5 anonim válasza:
En is azt tanacsolom, hogy fordits kevesebb energiat a dologra. En max ovutesztezek, aztan a mensi kozeledtevel kezdek csak izgulni, hogy na vajon mi lesz. Gorcsos akarasbol keves baba szuletik az itteni tapasztalatok alapjan. Es ne keseredj el. Nem mindenkinek jon ossze pikk-pakkra a baba. Mi is tobb mint fel eve probalkozunk.
4/5 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak, kicsit lazábban. Egyébként azt tudod, hogy az ondó is befolyásolja a nyákodat ugye. Lehet még a szervezeted se tudja, hogy mi lesz. Majd ha kimarad a menses, akkor lehet gyanakodni.
5/5 anonim válasza:
Nyugalom! Nekem a 12-13. nap van nyákom, aztán a 14. semmi és 15. megint. A 14. nap az száraz nap. Fene tudja mi lehet. Eddig figyeltem, mikroszkópoztam, semmi eredménye nem volt. Tehát most se nyákot nem nézek (nem is tudnék, mert megmásdítja az állagát a sperma) se semmit. Miután együtt voltunk megnéztem mikroszkóppal mi lehet. A 12. napon tök páfrányos volt, a 15. napon meg fele ilyen fele olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!