Lányok! Soha nem szabad feladni!?
Már nagyon régóta próbálkozunk a babával!4 éve volt egy terhességem ami sajnos nem maradt meg azóta is vártuk a csodát!Tavaly kiderült,hogy pajzsmirigy alulműködésem van de idén augusztusra sikerült beállítani a hormon szintet és megkaptuk a doki bácsi áldását a babára!
Sikerült POZITÍVAT teszteltem ma reggel!:-)))))))))))))))))
Nagyon sokat tanultam tőletek köszönöm szépen és azt is,hogy mikor már kezdtem volna feladni mindig kaptam itt újabb reményeket!
Aki még várja a babát annak Nagyon Drukkolok és Soha de Soha nem szabad feladni!!!!
GRATULÁLOK NEKED!!!!
én is pm-es vagyok és voltam is nekünk e hónapban derül ki hogy az volt-e a ludas a vetélésekben.
MOST már nem lesz semmi baj!!!
Sziasztok!
Nagyon Szépen Köszönöm!!!:-))))
Annyira Boldog vagyok,hogy nem találok rá szavakat!!!!Soha nem szabad feladni!Kedves első válaszoló Nagyon Drukkolok Neked is,hogy mihamarabb sikerüljön!Ha sikerült beállítani a hormon szintet akkor sikerülni fog!Bízz benne!
Az első babával már beállitották utánna fogant és született de most két éve nem érzem hogy kevesebb lenne a hormon és mégis elvesztettünk két babát a dokik meg nem tudták rámondani hogy emiatt v. a genetika miatt van-e szóval megpróbálom hátha a pm miatt.
nekem nincs pajzsmirigyem tehát egyáltalán nem termel csakis gyógyszert szedek és jobban érzem hogy mikor kevés de most régóta nem érzem hogy kevesebb lenne v. akár több.
egy vérvétel ide v. oda nem oszt nem szoroz csak jó volna tudni.
Nagyon örülök hogy Neked sikerült!!!! Jó egészséget Nektek!!!
Akkor csak ajánlani tudom,hogy csináltass vérvételt!De nem tudom,hogy az segített e Nekünk de én elkezdtem szedni a Mastodynon cseppeket!Az is kipróbálhatnád!Kicsit talán drága 2ezer valamennyi de megéri!
Nagyon köszönöm a jó kívánságokat!:-)
Köszi megkérdezem hogy lehet-e most L Thyroxint szedek 150mikrogrammot.
Már biztos a vérvétel mert konzultáció időpontom is megvan szóval tuti hogy megcsináltatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!