Lányok! Soha nem szabad feladni!?
Már nagyon régóta próbálkozunk a babával!4 éve volt egy terhességem ami sajnos nem maradt meg azóta is vártuk a csodát!Tavaly kiderült,hogy pajzsmirigy alulműködésem van de idén augusztusra sikerült beállítani a hormon szintet és megkaptuk a doki bácsi áldását a babára!
Sikerült POZITÍVAT teszteltem ma reggel!:-)))))))))))))))))
Nagyon sokat tanultam tőletek köszönöm szépen és azt is,hogy mikor már kezdtem volna feladni mindig kaptam itt újabb reményeket!
Aki még várja a babát annak Nagyon Drukkolok és Soha de Soha nem szabad feladni!!!!
Szia!
Köszönöm érdeklődésedet!Lekopogom minden rendben volt/van!:-)Méhen belülre ágyazódott be az én picikém!:-)Szerdán egy 5x6 mm-es petezsákot látott,2 hét múlva kontroll újabb uh szívhang is lesz már akkor!:-)Ha voltam a dokinál újra írok majd!Akkor kérnélek szoríts,hogy minden rendben legyen!Köszönöm!!!!:-)
Szia!
Nagyon orvendek, hogy minden rendben veletek. Szivbol remelem, hogy minden a legnagyobb rendben megy ezutan is. Szoritok, hogy igy legyen. Vigyazzatok magatokra, szia
Szia!
Nagyon vigyázok az én picikémre az biztos!!!:-)Jövő hét szerdán jelentkezem,hogy mi volt a dokinál!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!