Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Soha nem szabad feladni!?

Lányok! Soha nem szabad feladni!?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta próbálkozunk a babával!4 éve volt egy terhességem ami sajnos nem maradt meg azóta is vártuk a csodát!Tavaly kiderült,hogy pajzsmirigy alulműködésem van de idén augusztusra sikerült beállítani a hormon szintet és megkaptuk a doki bácsi áldását a babára!

Sikerült POZITÍVAT teszteltem ma reggel!:-)))))))))))))))))

Nagyon sokat tanultam tőletek köszönöm szépen és azt is,hogy mikor már kezdtem volna feladni mindig kaptam itt újabb reményeket!

Aki még várja a babát annak Nagyon Drukkolok és Soha de Soha nem szabad feladni!!!!

2010. nov. 8. 08:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nekem igy volt.

beállitották aztán terhes lettem és a 10-12. héten kellett mennem. utánna a 2. majd a 3. trimeszterben és szülés után a 6-8. hétben

akkor úgy búcsúztunk el hogy jöjjek és nézessem meg magam ha valamit érzek v. nem jön össze a baba de elvileg ugyanannyit szedek most mint amikor a kislányunk fogant szóval nem értem hogy tényleg ez -e a baj.

Na mindegy nem fognak össze vissza szúrkálni. Csak kontroll.

2010. nov. 8. 09:06
 12/25 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, először is GRATULÁLOK! :-)) Olyan jó ilyeneket is olvasni! Viszont én is pajzsmirigy alulműködéses vagyok és én egész máshogy tudom a terhesség alatti kezelést. Nekem 2 hónapja adta áldását az orvosom a baba-projectre és a lelkemre kötötte, hogy amint megtudom a terhességem, soron kívül menjek, mert az első 6 hétben minden alulműködéses nőnek meg kell duplázni a gyógyszer adagját! Az első 6 hétben a baba pajzsmirigy hormonját is az anya pajzsmirigye termeli, de csak annak, akinek jól működik, így tehát nekünk mesterségesen kell a baba mennyiségét is bevinni! Nagyon vigyázz ezzel! [link] Ezt a cikket olvasd el, mert én nem tudom ilyen profin elmagyarázni. Azon az oldalon ingyenesen is tudsz dr. Balázs Csabától kérdezni és napokon belül válaszol, hátha megnyugtat! Nem megijeszteni akartalak, lehet, hogy nálad más a helyzet, és nem is kell plusz gyógyszer, de az alulműködők 99%-nál meg kell emelni a gyógyszert és különösen az első pár hétben. Szép babavárást kívánok Neked! :-) D.
2010. nov. 8. 09:27
 13/25 anonim ***** válasza:

Sok boldogságot és problémamentes terhességet kívánok!

Vigyázz magatokra!:-)

2010. nov. 8. 10:31
 14/25 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm Nektek is!Azon leszek,hogy vigyázzak az én picikémre!!!!Ő a legfontosabb nekem!!!!

Kedves utolsó előtti!Köszönöm,hogy írtál és belinkelted az oldalt!Hasznos!Nődokihoz vagy a héten vagy jövő héten megyek de most elmentem a háziorvoshoz,hogy csak december közepén tudok menni az endokrinra hamarabb nem és,hogy nem e kell emelni a gyógyszeren.Azt mondta,hogy így is nagy mennyiségben szedem a gyógyszert így azt mondta nem lesz baj!Nagyon bízom benne!!!!

Ha jól számolok akkor most lehet 5 hetes?Október 5-én volt meg utoljára!Mikor menjek szerintetek a nődokihoz?A héten vagy a jövőhéten?Nem szeretnék túl korán menni!

2010. nov. 8. 11:25
 15/25 anonim ***** válasza:
Gratulalok, boldog babavarast es sok egeszseget kivanok!!!!!!!
2010. nov. 8. 12:41
 16/25 anonim ***** válasza:
Gratulalok a babahoz! Sok boldogsagot es nagyon vigyazz magatokra.
2010. nov. 8. 15:05
 17/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:-)

Akik még várják a gólyát kívánom,hogy mihamarabb kopogtasson be hozzájuk is!!!

2010. nov. 8. 22:26
 18/25 A kérdező kommentje:

Tegnap nem tudtam feltölteni a képet de most pótlom!Annyira büszke vagyok rá!:-)

url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2010. nov. 9. 08:34
 19/25 A kérdező kommentje:

Na ez nem jött össze talán most:-)

[link]

2010. nov. 9. 08:35
 20/25 anonim ***** válasza:
De jó:) Nagyon sok boldogságot kívánok nektek:)
2010. nov. 9. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!