Lányok! Soha nem szabad feladni!?
Már nagyon régóta próbálkozunk a babával!4 éve volt egy terhességem ami sajnos nem maradt meg azóta is vártuk a csodát!Tavaly kiderült,hogy pajzsmirigy alulműködésem van de idén augusztusra sikerült beállítani a hormon szintet és megkaptuk a doki bácsi áldását a babára!
Sikerült POZITÍVAT teszteltem ma reggel!:-)))))))))))))))))
Nagyon sokat tanultam tőletek köszönöm szépen és azt is,hogy mikor már kezdtem volna feladni mindig kaptam itt újabb reményeket!
Aki még várja a babát annak Nagyon Drukkolok és Soha de Soha nem szabad feladni!!!!
Nekem igy volt.
beállitották aztán terhes lettem és a 10-12. héten kellett mennem. utánna a 2. majd a 3. trimeszterben és szülés után a 6-8. hétben
akkor úgy búcsúztunk el hogy jöjjek és nézessem meg magam ha valamit érzek v. nem jön össze a baba de elvileg ugyanannyit szedek most mint amikor a kislányunk fogant szóval nem értem hogy tényleg ez -e a baj.
Na mindegy nem fognak össze vissza szúrkálni. Csak kontroll.
Sok boldogságot és problémamentes terhességet kívánok!
Vigyázz magatokra!:-)
Nagyon köszönöm Nektek is!Azon leszek,hogy vigyázzak az én picikémre!!!!Ő a legfontosabb nekem!!!!
Kedves utolsó előtti!Köszönöm,hogy írtál és belinkelted az oldalt!Hasznos!Nődokihoz vagy a héten vagy jövő héten megyek de most elmentem a háziorvoshoz,hogy csak december közepén tudok menni az endokrinra hamarabb nem és,hogy nem e kell emelni a gyógyszeren.Azt mondta,hogy így is nagy mennyiségben szedem a gyógyszert így azt mondta nem lesz baj!Nagyon bízom benne!!!!
Ha jól számolok akkor most lehet 5 hetes?Október 5-én volt meg utoljára!Mikor menjek szerintetek a nődokihoz?A héten vagy a jövőhéten?Nem szeretnék túl korán menni!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:-)
Akik még várják a gólyát kívánom,hogy mihamarabb kopogtasson be hozzájuk is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!