Missed ab utan volt vkinek olyan erzese mintha fel lenne fazva?
Szia!Nekem másfél hete volt:-(.
Nekem most van olyan érzésem,én se kaptam antibiotikumot.
Iszok kamilla,csalán,cickafark fű teakeveréket,és urogint ami felfázásra van.Rengeteg folyadékot iszok.
Még nagyon firss a műtéted.Húzodhat,fájdogálhat a hasad.Szerintem ha iszol azt amit én azzal ártani nem ártasz,sőt ha tényleg felfázás van a háttérbe még használ is.Nekem egy hónap múlvát mondtak kontrollra,addig nem is fürödhetek csak zuhanyozhatok,hogy nehogy valami baci feljusson vízzel.Szerintem egy szem aszpirinnal nem mész semmire.Sőt lehet hogy még legyengíted vele a méhed aminek most újra kell építeni a nyálkahártyát.Szerintem orvos tudta nélkül ne szedj gyógyszert.Én nem kaptam semmi injekciót.Én direkt rákérdeztem az antibiotikumra de a doki azt mondta kóros folyás,vagy láz esetén adnak.Úgy tudom ilyen műtétnél betadinnal átöblitik a méhet.Hány hetes trhes voltál?
Én 9 :-((.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!